| αℓιѕѕα a întrebat:

pun aceasta intrebare pentru ca asa am chef!
Ador un serial; x numit?! iubiri secretee; x
deci cine se uita la el? ati vazut episodul din seara asta?big grin din cate am vazut, pana la urma se casatoreste delia cu sorin mie imi place mult de radu[alin] si de delia[ anca] ii ador doar ca pacat ca nu sunt impreuna si in real.deci am o intrebare.
1.Pe cine preferati cu radu sa fie? fata noua.irina? care pare copila. dar azi a "imbunatatit`o":]]. pentru nunta? si

2.Cine vreti sa fie in film cu Delia? radu sau sorin?
eu zic ca se potrivesc radu si delia; x ei mereu s`au impacat, au fost impreuna; x
Deci?! s ava aud parerile!

Răspuns Câştigător
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Awww.ador serialul:Xxxx
;;)Pai clar ca eu as vrea ca radu si delia sa fie impreuna.Dar din cat am vazut azi se casatoreste cu sorin.si asta ar cam fi o piedica ca el sa mai fiu inapoi. oricum delia o sa faca in asa fel sa se desparta de sorin ca sa fie inapoi cu radu, iar cu irina (o cheama la fel ca pi mini:x ) radu sta doar asa ca sa isi satisfaca poftele si sa ii faca in ciuda deliei.si chiar se potrivesc.
Dar.cel mai mult imi plc de andrei si maria.ei chiar se potrivesc si daca ar fi si in viata reala asta ar fi nemaipomenit:X.gestul pe care l-a facut andrei nu cred ca lar fi facut nimeni.
d'abia ajt.lunea viitoare.ca's cu sufetul la gura sa vad ce se intampla.pacat ca nu baga de luni pana vineri :(.
cam asta a fost parerea mea.ti pup;*

9 răspunsuri:
| Adrick a răspuns:

Buna.pun aceasta intrebare pentru ca asa am chef! super! inceput!winking

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Mersiiiii pentru fundita:*
esti o scumpa >; d

| izaaa a răspuns:

Sorin arata mult mai bine decat Radu.
Dar asa e: Irina e un copil, iar el isi doreshte doar sa se culce cu ea!
Mie mi se pare ca sorin se potriveshte cu Andahappy, iar Radu cu Delia...
Desi e mult mai frumos Sorin si o iubeste mult mai mult pe Delia, decat o iubeste Radu pe ea!

Fundita!happy...

Apropo: Imi doresc foarte mult sa intre o data Madalin in inchisoare, nu-l suport deloc! Mi'ar placea mult in schimb ca Andrei sh Maria sa poata fii impreuna!

| ?????? explică:

Izaa; x asa e; x ai dreptate; x chiar se potriveste anda cu sorin:]].dar de fiecare data cand s`au certat sau asa,radu tot pierdea cate o fata dar se intorcea mereu la delia; x eu cred,si sper ca politia sa vina,dupa nunta,ca am observat ca o sa zica delia da,si se casatoresc,ar fi frumos daca ar veni politia,i`ar baga la inchisoare pe clanul mamiron,si pe madalin, si sa se impace delia cu radu; x iar irina, sa de`a examenul.sau ce are de dat:]].si sa plece:]]

| ?????? explică:

@Schizophrenic sa stii, ca
1.nu esti obligat sa te uiti la intrebarea mea.ti-ai pierdut 5 min din viata pentru mine:]]
2.ce vrei sa intreb pe chat`uri asa ceva?:]]. doamne:]]
3.nu cred ca sunt singura de pe Pamaaaant care pune astfel de intrebari pe acest site.si mai ales ca eu macar am ales categoria corecta.si nu pun intrebari gen: vaai; x il ador pe justin bieber[acel gay].
acum chiar nu vreau cearta.dar nu trebuia sa reactionezi asa:]]

| ?????? explică:

Cu placere:*
si tuu; x

| Schizophrenic a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa pui astfel de intrebari pe site-uri de socializare, yahoo, sau chaturi. Credeam ca TPU este un site cu scop informativ, si nu pentru a se discuta toate aberatiile din telenovele.

| No0oName a răspuns:

1.delia
2.radu

| andreea01_8945 a răspuns:

So.si eu ma uit.tongue
1.nu cred ca radu se va casatori cu irinatongue. doar ca e singura care nu cedeaza laughing adica nici o fata nu i.a rezistat pana acum.
2.sorin e dragut.dar radu e si amuzant.si cred ca se potrivesc.
deci sunt d aceeasi parere cu tine xD