Pai Andrei si-a recapatat vederea cand se juca cu Ioana in zapada, Sara a descoperit ca Cristi o insela, iar Sofia s-a certat cu Bubu. Dima a venit si el la Susai si s-a certat cu Monica, dupa care s-a sarutat cu Sara( a iesit un scandal monstru), Ioana si cu Andrei au petrecut prima noapte impreuna, Anca si Vlad s-au certat, iar filmul s-a terminat cand Vlad le-a spus fetelor ca Mara are cancer.
Pai Bubu a dus-o la munte ca sa fie singuri si i-a pregatit o camera speciala(petale de trandafiri, lumanari parfumate, asternuturi albe) si ea s-a suparat si a zis ca prima oara trebuie sa fie ceva spontan si ca ei nu ii plac chestiile astea siropoase.Dar a doua zi i-a zis Monicai ca a descoperit ca nu-l iubeste pe Bubu.
Ok mie nu imi merge netul incat sa ma pot uita daca ai putea sa imi spui maine ce s-a intamplat in film as fii cea mai fericita.Pentru ca trebuie sa ma mut din nou si parintii au taiat netul pana atunci.De saptamana viitoare ma uit si eu. Teas ruga sami spui maine mai intreb si iti mai dau o fundita.