| AnaisC a întrebat:

Buna!
Revin cu cateva indicii despre un film pe care,cu siguranta l-au vazut toti adolescentii de azi pe Jetix sau Fox Kids,nu stiu sigur.
Intr-o perioada,pe unul din canelele mentionate mai sus,cu care,de altfel,majoritatea de aici am crescut,se tot difuzau o serie de filme dublate in romana, nu neparat pentru copii.De ex. Ice Angel(On Thin Ice:Going For the Gold),Mama in greva si alte cateva,de obicei erau difuzate in zilele de duminica,daca nu ma insel.
Ei bine,printre aceste filme se regasea unul al carui poveste arata cam asa:
Ea,foarte bine educata si cu dimplome destul de importante in palmares vrea sa se angajeze la o companie de renume condusa de X,sa spunem.El nu ii intelege intentiile(sau nu vrea,nu mai stiu exact)si ea ajunge sa aiba grija de cei doi copii ai lui de care el nu are niciodata grija(o fata blonda si un baiat putin mai mic),mama lor fiind moarta(cred).Cei doi ii fac zile fripte,cum au facut fiecarei persoane care a venit sa aiba grija de ei,pana atunci,dar pana la urma vor ca tatal lor sa se casatoreasca cu dadaca asa ca,de la un punct fac tot posibilul ca asta sa se intample.
Imi amintesc ca ei erau mai mereu plecati si ea avea multi bani la dispozitie pentru a-i duce peste tot, calatoareau cu limuzina si avionul mai peste tot in lume.La un moment dat le sunt furati bani(parca aici deja se intelegeau bine)si sunt nevoiti sa spele vase/podeaua pe un vapor pentru a se intoarce acasa. Tatal copiilor,bogat fiind umbla cu genul de femei "trofeu",total opuse protagonistei pe care copii nu le suportau si parca,undeva pe la inceputul primei parti din film, au varsat ceva pe una din iubtele tatalui lor si i-au destramat rochia.
Filmul mai are si o a doua parte in care cei doi ajung sa fie impreuna dar sunt depsartiti de fratele lui,parca si inca o femeie care vroia sa se casatoreasca cu el pentru avere,ea(dadaca,protagonista) fiind fotografiata sarutandu-se cu cineva,pozele fiind trucate iar ei indepartati,fiind nevoiti sa se intoarca pe tren fara bilet,in acest timp, cei doi sa ii fure lui compania.In partea a doua apare si o bunica a copiilor cu o alta fata din Franta de care ala micu' se indragosteste.

Mai sunt cateva franturi de care imi amintesc, dar cred ca este de ajuns happy
Multumesc anticipat celor care imi pot da un indiciu despre film.

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Filmul se numeste "Dadaca" iar partea a 2a se numeste "Dadaca 2". Il poti gasi aici: http://www.desene-animate-online.net/dadaca-1-partea-1-video_d5285582c.html

3 răspunsuri:
| xrapalexx a răspuns:

Dadaca

| MissUnkown2 a răspuns:

Se mai da uneori la Disney Channel... Chiar nu mai stiu cum se numea. Mi se pare ca pe femeie o chema Jennie si pe barbat Oliver sau cam asa ceva.

| AlexSFX a răspuns:

Filmul se numeste Dadaca.
Nu stiu daca se mai gaseste pe internet, dar asa se numeste.
http://www.news20.ro/......53992.html