Valeria este mama ioanei, iar madalin si ioana sunt gemeni
deci stefan cu ioana sunt frati
doar daca cumva stefan nu este baiatul lui victor
in iubiri secrete totul e posibil
Stefan a fost adoptat de Victor si Valeria e mama Ioanei si Madalin si Ioana sunt gemeni si Ioana si Stefan sunt frati vitregi
MilzTPU. si palomma s-au prins Nici eu nu stiu 100 %, ci doar vreo 95 Dar mereu am "ghicit" ce se va intampla in serial dupa indicii. Apropo, cine credeti ca e tatal lui Sorin?
Tatal lui sorin am crezut la un moment dat ca este eugen, dar m-am inselat, nu stiu ce sa zic, oare sa fie victor si sa fi fost schimbat la nastere cu stefan? adica stefan ar fi nepotul lui intr-un fel si fiul lu sora-sa....hm, e complicat filmul si destul de incalcit, te poti astepta la multe intorsaturi
asta e opinia mea, nu bag mana in foc ca e adevarat
A murit!
Mersi de fundita :*
Ha, ai vazut ca am fost pe aproape? stefan nu e fiul lui victor
Da bine mai da-i o funda!
Nu a fost nici un apropo la funda, nu raspund la nici o intrebare pentru funda
ma enerveaza prostii care scriu la sfarsit "imi dai funda?"
suna mai urat ca cersetorii aia milogi de bani
OK.Pace?
Da normal, ca pace este ok
credeam ca mi-ai zis-o ironic
asa mi s-a parut
Ce sa spun ironic?
Faza cu funda
dar probabil m-am inselat
ma bucur ca am facut pace
Ok!
Hmm ce sa zic? Ca Valeria este mama Ioanei, Madalin fratele iei, Stoian taicasu deci Ioana si Stefan sunt intr-un fel sau altu frati?! Mi se pare o totala incurcatura, Ioana si Stefan iar nu vor mai fi impreuna chiar daca Ioana se va face bine :-J, o drama totala.Sanatate!
Desteptule! Poate nu a faaaaaaaaacut-o pe Ioana cu Victor!
Desteapto sunt fata! Si e logic, mai uitete si tu la serial .
Anamareli nu cred ca poti face gemeni cu tati diferiti Oricum ca sa stim adevarul urmeaza sa vedem episodul(episoadele) urmatoare.
Ioana este sora lui madalin si valeria e mama lor! stefan e infiat!:d logic!
Stiu in iubiri secrete familia ioanei e valeri marisi in realitate nu stiu.