| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Am inceput cu recomandarea unui tip de aici de a ma uita la Prison Break si asa am si facut big grin Sunt deja la sezonul 2 episodul 6 de miercuri pana azi si efectiv sunt disperata... nu ma asteptam sa vad vreodata un serial atat de bun big grin Vreau sa va intreb cum vi se pare si ce se mai intampla pe parcurs?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca orice serie, cu cat mai multe sezoane cu atat ze strica. Baga si te uita ca sezonul 2 inca e misto

| Sofer a răspuns:

De preferat e sa nu primești spoiler sa afli ce se întâmplă. E bine sa descoperi singura ca e mai incitant asa.

| Sn4k3 a răspuns:

Cam dupa sezonul 2 moare serialul, deci bucura-te de el laughing

| danbnz a răspuns:

Mor toti!

| StefanChriss a răspuns:

Buna! Primele trei sezoane sunt super, te fac sa stai lipit de serial. Sezonul patru este ceva mai slabut, dar mie personal mi se pare ca incepe sa-si revina cu sezonul cinci. Acum depinde si ce asteptari ai. Partea buna este ca a fost confirmat recent si sezonul 6, partea proasta e ca probabil o sa mai avem de asteptat ceva pana si apare. Legat de actiune, eu cred ca e ai bine sa descoperi singura ce se intampla, altfel dispare din farmecul serialului.

| GeorgianaDiaconu explică (pentru StefanChriss):

Multumeesc mult, da. si eu am auzit ca apare noul sezon, dar fara Michael

| StefanChriss a răspuns (pentru GeorgianaDiaconu):

Da, sa speram ca n-o sa-si piarda farmecul serialul dupa plecarea lui W Miller, asa cum s-a intamplat in cazul serialului Vikings :

| Bariel a răspuns:

Interesant este ca si eu tot cu serialul asta am inceput, a fost primul serial la care m-am uitat si l am devorat in 2 sapatamani maxim cred. De atunci ma uit regulat la seriale, recent am gatat Dexter, il recomand, foarte interesant.

Cat despre prison brake, nu mai tin minte evenimentele deoarece l-am vazut acum mult timp, dar un lucru il stiu sigur, ca se strica cu fiecare sezon care trece, dar tot l am vizionat deoarece am investit emotional in el de la bun inceput, asa ca a trebuit sa merg pana la capat si cu bune si cu rele happy

| GeorgianaDiaconu explică (pentru Bariel):

Multumeeesc! Am auzit ca apare anul asta sezonul 6....doar ca va fi fara Michael, a declarat ca e homosexual si ca ar vrea sa apara in filme ce il reprezinta.

| NarcisIfrim a răspuns:

Ti-am zis ca o sa iti creeze dependenta, te tine numai cu sufletul la guralaughing)

| Alinailies a răspuns:

Primele doua sezoane sunt super, pe urma se strica treaba.
Pacat!
Si pe mine m-a prins si zile intregi am stat sa ma uit.

| CorneliuN a răspuns:

Sezonul 3 mi-a placut mult cand ajunge Michael cu favoritul meu actor de acolo Mahone, într-o alta inchisoare si cum scapa. Dar sezonul 5 e slab.

| GeorgianaDiaconu explică (pentru CorneliuN):

Chiar acum am terminat sezonul 2 si am vazut cand au intrat amandoi laughing Chiar sunt curioasa cum o sa fie. Imi place efectiv la nebunie, sper sa nu se strice cum spun toti

| CorneliuN a răspuns (pentru GeorgianaDiaconu):

In sesonul 5 deja se vede ca actorii au imbatranit, nu mi-a placut la fel de mult ca celelalte. Daca mai vrei ceva cu inchisoare iti recomand Oz, asta dupa mine e mai bun dar e mai vechi.