| Ella6 a întrebat:

Deci, o sa incep cu inceputul. Am fost libera ieri si sunt si astazi, asa ca vreau sa-mi ocup timpul liber vizionand filme, mai ales ca sunt in Anglia unde in perioada asta afara e rece si ploua destul de des. De citit, am citit tot ce aveam in biblioteca iar acum simt nevoia sa mai vad si un film.

Treaba e ca si acolo am vazut destul de mult, doar ca mi-am amintit de un film pe care l-am vazut acum destul de mult timp, eram prin generala atunci. Deci mi-a placut maxim, treaba este ca nu-mi amintesc cum se numeste si am incercat sa caut filme si sa-l caut pe listele alea insa nu-l gasesc, de parca n-a existat vreodata.

Deci actiunea e cam asa: E tipul asta, din ce-mi amintesc vag era un adolescent, care era batjocorit de un grup de alti adolescenti. Intr-o zi sau seara, nu tin bine minte, ei l-au ademenit cred intr-o padure, unde fara sa vrea, l-au lovit cu o piatra sau ceva in cap si au crezut ca e mort, asa ca l-au ingropat. Acum nu tin minte daca tipul si-a revenit sau a murit dupa, dar tot ce imi amintesc e ca ii bantuia intr-un fel pe aia de l-au omorat sau ceva. Intre timp el era cautat si tipii aia il vedeau peste tot, adica fantoma lui cum ar veni. Si nu-mi amintesc daca la final il gasesc viu sau mort dar din ce-mi amintesc il gasesc mort. Totusi are cineva idee ce film ar putea fi? Il recunoaste cineva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| zislionelmessi a răspuns:

Invizibil(2007)

4 răspunsuri:
| macintosh a răspuns:

Suna putin ca 13 reasons why, dar tin minte ca am vazut si eu ceva asemanator... doar ca era un film de groaza

| Ella6 explică (pentru macintosh):

Pff nu e 13 reasons why pentru ca pe ala l-am vazut de curand
Da, cred ca era ceva de groaza. Oricum atmosfera din el era usor creepy si asa rece, dar a fost prea marfa si de mult vreau sa l revad dar pur si simplu nu-‘i pot aminti numele

| Ella6 explică (pentru zislionelmessi):

Multumeeesc, asta ee?

| Ella6 explică (pentru zislionelmessi):

Era intr-adevar mult mai interesant decat imi aminteam eu, doamne mersi mult!