| Hasss a întrebat:

Buna seara la toti am o intrebare legata de Radu BENGOSU din iubiri secrete ce credeti a murit sau face vreo farsa lui Iulia ca sa scape de ea?

astept pareri big grin

10 răspunsuri:
| ρυƒυℓєтє a răspuns:

Darya333 wauuu nu stiam ca in realitate e viu rolling on the floor) vai doamne.

| dariaxloreen a răspuns:

Maiii,oricum,nu e real serialul, nu este real ce fac eiiwinking Nu a murit in realitate inca mai traiesteelaughing Credeti ce vreti dar el este tot viuwinking

| dariaxloreen a răspuns:

Hai ma lasi MariusDarklaughing)

| Hasss explică:

Pai stiu ca in realitate e viu lol ca nu sunt asa de... laughing dar zic ca serialul nu are niciun farmec fara el crying tocmai cand intrase-n inimile noastre cu el e mai vesel serialul... fara el se alege praful

| myreluca12 a răspuns:

Mai daca candim logic adica dupa cum am vazut creca e mort.da eu nu as vrea adica radu era cel mai tare...ar fi cam naspa daca moare...

| davidescu88 a răspuns:

Ba e viu

| Ally4ily a răspuns:

Buna eu cred ca a murit dar ar putea face si o farsa ar doctorul a zis ca a murit si oricum nu era doar iulia era si andra sau anda cum o chema

| Hasss explică (pentru Ally4ily):

Pai da eu ma gandeam ca poate i-a spus la doctor sa-i zica, ca e mort... si na dar partea care e cea mai naspa e ca a sunat-o pe Valeria si i-a spus ca a avut un accident dar daca a murit nici nu ma mai uit a murit intr-un mod prostesc si eu inscenam o moarte mai frumoasa decat asta...

| mady8decembrie a răspuns:

Pe o parte cred ca e decedat, pe o alta parte cred ca este o farsa

| cretuovidiu a răspuns:

Nu cred ca a murit.Cred ca vrea sa scape de Iulia si sa se insoare cu Irina

Întrebări similare