Nu prea cred ca Copetinschi_Elena_1994 are dreptate pentru ca serialul TVD intr-adevar are o audienta foarte mare comparativ cu alte seriale si nu se va opri la al 4-lea sezon. Plus la asta scria undeva ca actorii si regizorii au un contract de 6 ani cu CW deci, ne putem astepta la minim 6 sezoane, daca nu mai mult deoarece cartile inca se scriu si sunt acum 9 carti (poate chiar 9 sezoane, dar nu sunt sigura; serialul nu prea se potriveste cu cartile) Mai pe scurt cine stie sunt multe birfe pe Internet, dar sper sa ne captiveze in continuare acest serial!
The vampire diares chiar se opreste la al 4 sezon fiindca deja povestea se lungeste prea mult si deja multora li se pare plictisitor serialul.in privinta la teen wolf da o sa aiba 24 episoade pentru ca de obicei un sezon al unui film se face de 24 serii, in fine, el apare dupa sarbatorile de iarna
Salut. Pai The Vampire Diaries nu se opreste la sezonul 4. Cu siguranta o sa mai aiba multe sezoane de acum in colo. Si nu se opreste la sezonul 4 pentru ca are audienta prea mare... Si 2 Teen Wolf din cate am citit si eu chiar o sa aiba 24 de episoade in sezonul 3, si am impresia ca incepe prin iunie