| Stephany890806 a întrebat:

Sper din tot sufletul ca cineva sa ma poata ajuta cu niste informatii. Cand eram mica, aveam foarte multe casete video cu filme dublate de, bineinteles, Irina Margareta Nistor. Ele reprezinta o parte foarte importanta a copilariei mele, o parte pe care nu am reusit s-o regasesc in intregime.Caut un film, un film al carui titlu a fost tradus in romana "Bolidul pe patru roti" si despre care Google nu-mi spune nimic. Un singur lucru imi amintesc, numele fetitei din film, Becky, si ca locuia impreuna cu tatal ei, mama ii murise si bunica din partea mamei tot incerca sa o ia de la taica-sau. Mai stiu ca intra intr-o mare belea cu o gasca de motociclisti (dintre care unul cu parul lung, blond).La un moment dat, erau intr-o piata si sunt atacati.E foarte vag ce-mi amintesc.Parca era si o rulota, iar pers negative le-au rasturnat-o cu un fel de monster truck, de unde cred si traducerea titlului.Nu-mi amintesc nimic altceva. Va rog foarte frumos, daca din saraca mea descriere stiti despre ce film este vorba, sa-mi scrieti. Multumesc inca o data! Stefania

1 răspuns: