| AlexxandraAa a întrebat:

Stie cineva ce o sa se mai intample in Iubiri Secrete?
Adica Delia a murit, dar Madalin o sa ma moara si el?
Andrei o sa mearga? O sa mai fie Andrei impreuna cu Maria s.au se indragosteste de Diana?

7 răspunsuri:
| Millanteria a răspuns:

Buna.
Nu urmaresc "Iubiri secrete", dar am auzit de nenumarate ori de acest serial de la colegii mei, si cred ca e fain.
De ce vrei sa stii ce se intampla inainte? Cand vei vedea la tv nu va mai avea niciun farmec. Asta o stiu, am patit-o si eu. Am cautat pe net, iar cand a aparaut la televizor nu ma mai incanta.
Asta este parerea mea.
Numai bine!

| CandTrandafiriiMor a răspuns:

Daca stii dinainte nu o sa fie deloc interesant love struck si mie imi plk iubiri secrete :*

| zuzzzuuu a răspuns:

Buna alexandra...din pacate delia a murit sad, de madalin stiu doar ca va fi arestat de catre Vlad. Andrei merge dar mai face exercitiii cu Tachishi. Andrei cred ca va fi in continuare cu Maria dupa discutia pe care a avut-o Maria cu Irina. Dar din pacate Andrei va fi arestat dupa o inscenare a lui Vlad, si de Diana nu se poate indragostii pentru ca Diana a fost asasinata de Vlad.
Sper ca ti-am fost de ajutor! :*:*:*

| copiluldinmine a răspuns:

Am impresia ca da delia amurit din pacate.am citit pe un site ca o sa apara sora deliei adica emanuela radu sau ceva de genu care vrea sa o razbune pe delia cred ca amurit

| AlexxandraAa explică (pentru copiluldinmine):

Serios? da.mi si mei sitebig grin

| anamariacos a răspuns:

Delia este vie a fost ingrijita la o manastire de o fata ioana

| AlexxandraAa explică (pentru anamariacos):

Stiam...laughingbig grin e veche intrebareahappy