Interviu cu un vampir
Lesbian vampire killers
Vampire clan
Never cry werewolf
sau seriale daca te intereseaza:
The vampire diaries
True blood
Buffy
comedii cu adolescenti: Not another teen movie, Greta, American Pie (1, 2,3), Easy A, Bad teacher
Si de groaza : Constantine, Exorcizarea lui Emily Strange (dar, te avertizez ca nu o sa mai dormi saptamana asta )
si acum cel mai the best serial, pe care il ador:
Supernatural (okay...sunt si cateva episoade cu vampiri, dar il recomand oricui, e foarte fain)
A walk to remember,the notebook, step up 1, 2, titanic,it's a girl boy thing, gen twilight ar fi un serial the vampire diaries
Blood este un serial super cu vampiri sau the vampire diaries are niste efecte puls actori. Poti sa te uiti si la seriile underworld.
Si mi-mi place twilight o poveste frumoasa de gragoste e in "Step up" e putin mai vechi dar merita vazut. Abia astept Twilight Breaking Dawn
Hachiko:A dog`s story, Snow buddies, seria Jurnalul vampirilor. sper ca ti-am fost de ajutor :*
Http://fisiereonline.do.am/......13-1-0-293 e subtitrat eu le-am vazut pe toate si sunt super abia astept sa apara si al IV-lea film
Iti recomand cu mare drag "The Human Centipede", numai ca vampirii astea se hranesc cu alceva, dar te las pe tine sa descoperi
anonim_4396 întreabă: