Clasicul Heroes.Desi nu e cu adolescenti, e cu oameni in toata firea.Hiro Nakamura rupe.Mi se pare unul din cele mai bune seriale din istorie.Ar mai fi Joan of Arcadia, desi subiectul atins e unul destul de sensibil si controversat, desi se incadreaza tot la limita supranaturalului.Te las sa descoperi ideea la cel de-al doilea, vizionandu-l.
Deci...am vazut si The Nine Life Of CHloe King, e tare :X::X doar k nu e terminat si nu stiu daca mai apare continuare.The secret circle e genial trebuie sa apara in curand un nou sezon :X abia astept.Mai poti incerca Teen Wolf.E cu un baiat care are puteri de varcolac
Ohh.da Daca nu le ai vazut deja te poti uita si la The Vampire Diaries, Ghost Whisperers, Supernatural, Blood Ties si True Blood
Le'am vazut pe toate in afara de ghost whisperers despre ce e vorba?
la filmul The Nine Life Of CHloe King eu am auzit ca s-a terminat nu mai e nici o continuareteen wolf la'm vazut
In Ghost Whisperers este vorba despre o femeie care poate sa vada fantome.E tare
The Secret Circle si Nine lives of chloe king au fost anulate ( am vazut pe site...Au zis ca nu este destula audienta.