| Mădă0611 a întrebat:

Stiti cum se numeste filmul in care niste unii schimbau amintirile oamenilor pentru a vedea daca omul e suma lor (a amintirilor) sau altceva?

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Și în Transfer (2010) e cam așa...
http://www.dreadcentral.com/reviews/19774/transfer-2010/

| Mădă0611 explică (pentru floresdemayo):

Nu filme asemanatoare vreau, ci concluzia celui cautat, ca am uitat-o.

| Mădă0611 explică (pentru faramatania):

Nu. In filmul despre care vorbesc unii schimba amintiri, inverseaza de fapt, de exemplu toate amintirile mele ti le dau tie, si invers. Acum stiu ca daca ar fi asa, eu as fi tu si tu ai fi eu, 100%, asa ca vreau sa revad filmul sa vad daca asta e concluzia si n-am inteles-o atunci (e mai vechi de 2014), sau e vrajeala, gen exista ceva special in oameni, bla bla bla.

| Mădă0611 explică:

A, gata. Dark city (1998).

| dragos38 a răspuns:

Buna Mada0611, eu ti-as recomanda un alt film mai interesant doctor strange, sau avatar 1, nu stiu cand o sa apara si 2-iul, bine chestile sunt mascate in filme,in avatar cand tipii aia a taiat omul ala sacru, parca asa era, pentru indienii aia, a fot o tagedie pentru ei, pentru ca spuneau daca am inteles eu ca copacii comunica intre ei, e.t.c. chestea e urmatoarea, oamenii de stiinta spun urmatorul lucruu, ca si copacii, au o firmitura de inteligenta situata la radacina, deci in pamant, chiar si floriile, s-a facut un expreriment, niste fire au fost introduse la radacina unor flori si au fost conectate la curent electric, in momentul in care un tip cu ganduri rele se indrepta catre ele sa le rupa s-a observat mici impulsuri, de curent, si tipul nu mai stiu daca le-a rupt sau nu, dar, iata ca si florile se pare ca comunica intre ele, si un alt test, s-au luat 2 ghivece intr-unul s-a pus apa iar in celalalt la lasat asa fara apa la soare cateva zile, la un moment dat forile fara apa a inceput sa transmita niste impulsuri electrice, adica ca si cum ai zice ''vreau si eu apaaaaaaaaaa''e dupa ce i-a pus nu s-a mai inregistrat nici un impul electic,
or avea si omul calitati deosebite, dar probabil sunt adormite, sau atrofiate, din cauza, unii spun probabil din cauza tehnologiei avansate, s-a pus importanta pe tehnologie, iar acele calitati au adormit, omul nu le-a mai dat importanta, sunt exemple multe in lumea asta, constructia piramidelor, nu se stie cum au fost facute, calendarul dacilor care este sub lupa celor de la n.a.s-a. este cel mai perfect calendar 360 de zile, si alte, nu mai in vine in cap acum, dar nu doar oamenii au calitati deosebite ci iata ca si plantele sunt dotate cu calitati deosebite

| Mădă0611 explică (pentru dragos38):

N-am cerut recomandari.