| BOGDANnumberone a întrebat:

.stiti cumva filme indiene precum Devdas si I hate luv storys? daca da va rog sa-mi spuneti si mie...happy

Răspuns Câştigător
| PяInCєSs a răspuns:

Stiu o gramada de filme indiene laughing) mama mea este fan asa ceva si mereu ii caut eu prefer ceva gen Dhoom2, nu imi mai aduc aminte acum toate filmele insa iti spun din ce imi aduc aminte :
Koi... Mil Gaya aici este o poveste de dragoste iar partea a 2 a filmului se numeste krrish si totul se schimba, el este un fel de super erou si bine inteles ca avem si aici o poveste de dragoste, pana acum ti-am spus doar filmele mele preferate dhoom 2 so krrish!
Te mai poti uita la Race 2008 o poveste super tare, dar daca ierzi o faza din film nu mai intelegi nimic laughing) Daca nu ai vazut Don 1, 2 inseamna ca nu stii sa cauti filmele frumoaseeee si trebuie sa te uiti neaparat. Jodhaa Akbar la fel un film de nota 10 si nu numai, actorul din film este cel care a primit premiu pentru cel mai bun actor! Eu una il ador! Na Tum Jaano Na Hum
este iar un film dragut cu o poveste de dragoste putin neobisnuita in filmele indiene. My Name Is Khan il gasesti pe Shahrukh Khan intr-o postura total diferita, chiar incredibil cum omul asta isi poate juca asa usor rolurile. Ra.One la fel un film super neobisnuit aaa si sa nu uitam si de Endhiran. Chalte Chalte este iar frumos, si daca nu ai vazut filmul Om Shanti Om sa te uiti la el, l-au cam dat la tv mai mereu.Ahh era sa uit si Players este frumos daca ti-a placut Dhoom 2 cu siguranta iti va place si asta. Alte idei in momentu de fata nu mai am daca vrei trimite-mi un mesaj cu id tau si mai vorbim pe acolo happy Vizionare placuta.

9 răspunsuri:
| PяInCєSs a răspuns:

Hei poti sa iti recomand altceva! Daca vrei sa vezi un film indian de nota 10 uita-te la Dhoom 2! si prima parte este frumoasa insa a 2. mie una cel putin mi-a placut foarte mult si chiar il consider filmul meu preferat indian.

| BOGDANnumberone explică (pentru PяInCєSs):

Aha merci.o sa ma uit la el... daca mai stii si alte filme indiene frumoase sa-mi spui si mie te rog dau si funda :*

Am vazut mai multe filme indiene cum ar fi don 2, devdas, I hate luv storys si cu actorul Imran Khan... daca vrei da-mi tu idul tau si mai vorbim pe mess PяInCєSs

| PяInCєSs a răspuns (pentru BOGDANnumberone):

Ti-am dat mesaj cu id.

Aha o sa ma uit si il bag in lista happy

| PяInCєSs a răspuns (pentru BOGDANnumberone):

Stiu o gramada de filme indiene laughing) mama mea este fan asa ceva si mereu ii caut eu prefer ceva gen Dhoom2, nu imi mai aduc aminte acum toate filmele insa iti spun din ce imi aduc aminte :
Koi... Mil Gaya aici este o poveste de dragoste iar partea a 2 a filmului se numeste krrish si totul se schimba, el este un fel de super erou si bine inteles ca avem si aici o poveste de dragoste, pana acum ti-am spus doar filmele mele preferate dhoom 2 so krrish!
Te mai poti uita la Race 2008 o poveste super tare, dar daca ierzi o faza din film nu mai intelegi nimic laughing) Daca nu ai vazut Don 1, 2 inseamna ca nu stii sa cauti filmele frumoaseeee si trebuie sa te uiti neaparat. Jodhaa Akbar la fel un film de nota 10 si nu numai, actorul din film este cel care a primit premiu pentru cel mai bun actor! Eu una il ador! Na Tum Jaano Na Hum
este iar un film dragut cu o poveste de dragoste putin neobisnuita in filmele indiene. My Name Is Khan il gasesti pe Shahrukh Khan intr-o postura total diferita, chiar incredibil cum omul asta isi poate juca asa usor rolurile. Ra.One la fel un film super neobisnuit aaa si sa nu uitam si de Endhiran. Chalte Chalte este iar frumos, si daca nu ai vazut filmul Om Shanti Om sa te uiti la el, l-au cam dat la tv mai mereu.Ahh era sa uit si Players este frumos daca ti-a placut Dhoom 2 cu siguranta iti va place si asta. Alte idei in momentu de fata nu mai am daca vrei trimite-mi un mesaj cu id tau si mai vorbim pe acolo happy Vizionare placuta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, uita-te la filmele mele dragi (am si cateva indiene preferate, dar nu toate)

Veer-Zaara - O iubire de legenda (2004)
Hum Dil De Chuke Sanam- Din toata inima (1999)
Devdas, l-ai mentionat tu, si mai ramane : Guzaarish (2010)

| BOGDANnumberone explică (pentru floresdemayo):

Aha merci o sa ma uit la ele :*

| Keith a răspuns (pentru floresdemayo):

Veer Zaara mi-a placut foarte mult.

| floresdemayo a răspuns (pentru Keith):

Da, si mie. Nu prea sunt eu fană a filmelor indiene, dar cele mai sus care le-am mentionat sunt chiar superbe.

Întrebări similare