Buna.
Asa arata numai in poze Shikamaru si temari sau Naruto si Sakura si multe alte cupluri ca de exemplu Sakura si Sasuke, Ino si Sasuke nu o sa fie niciodata impreuna.
Buna.Cred ca este clar ca este ceva intre aceste personaje, dar sunt putine sanse sa fie impreuna sau chestii de genul acesta, deoarece nu acesta este subiectul anime-ului.Nu este un anime de dragoste.
Bafta.Si sper ca te-ai lamurit.
NU...absolut nu. Naruto nu e romance anime! Nici in manga care sunt inainte la anime cu mult nu apare nici o pereche. deci te.as sfaturi sa te apuci de anime mai frumoase :d daca vrei sute de romance anime baga id: bloodbaa
Bafta!
Este ceva intre aceste personaje dar nu sunt cupluri chiar daca se plac, se fac doar pictoriale ireale, nu sunt impreuna, dar cine stie ce o se intample in seriile urmatoare. Nici nau fost nu stiu cate saruturi in Naruto Shippuden deci mai vedem in alte serii. Re-vizualizeaza toate episoadele daca te fec sa te simti mai sigura
Te-ai uitat macar la Naruto Shippuden pana acum? Momentan Naruto nu e cu Sakura si Shikamaru nu e cu Temari. Dupa parerea mea nici n-o sa fie...
Naruto si sakura poate fiindca sakura il place pe naruto dar nu vrea sa recunoasca daca re vezi episoadele o sa-ti dai seama
MikulAjutor întreabă: