| tudorlaura a întrebat:

sugestii de animeuri gen hamisama, amnesia etc mersi mult!

Răspuns Câştigător
| Vandal a răspuns:

Hmm. Ao no Exorcist nu te lasa sa te plictisesti, cel putin mie nu mi s-a parut ceva extraordinar, macar nu m-a plictisit.
Kuroko no Basket si Haikyuu sunt foarte bune, se axeaza pe sport, unul pe basket, iar celalalt pe volei. Cred ca te prinzi care, cum, in fine, merita vazute.
Akatsuki no Yona este dragut, de fapt foarte dragut, are o incercare de reverso-harem, dar nimeni nu se poate pune cu Hak, o sa intelegi daca te uiti.
Noragami, care are doua sezoane, a fost destul de interesant, cu o actiune buna. Acum ca ma gandesc. Si Kuroko no Basket, Haikyuu si Ao no Exorcist au mai multe sezoane, KNB mi se pare ca vreo 2-3, Haikyuu la fel si Ao no Exorcist are 2.
Ouran Koukou Host Club un reverso-harem, in genul lui Amnesia, in ciuda faptului ca nu prea imi plac cele care contin "harem", acesta mi-a placut, banuiesc ca era de vina comedia sa.
Nu cred ca sunt 10 anime-uri, dar sigur ti-am dat cateva care o sa iti ocupe timpul, cand ramai fara, doar spune-mi. Poti pune o alta intrebare sau poti sa-mi scrii in privat.

7 răspunsuri:
| Annamaria21 a răspuns:

Shimoneta, elfen lies, sau încearcă si alte genuri gen Bleach, Naruto. Vizionare placuta

| tudorlaura explică (pentru Annamaria21):

Am vazut naruto, iar bleach nu imi place! mersi pentru sugestii apreciez

| Vandal a răspuns:

Hmm, pare ca vrei anime-uri reverso-harem? Adica mai multi tipi sa placa o fata?
Daca asa sta treaba, incearca Diabolik Lovers, chiar daca eroina este cam prostanaca.
Daca vrei doar niste anime-uri bune, poti incerca Charlotte, daca ti-a placut Kamisama (cred ca asta ai vrut sa spui), sigur o sa iti fie pe plac.
As mai putea sa-ti dau, dar mai bine vezi de astea si mai intrebi dupa de altele.

| tudorlaura explică (pentru Vandal):

Multumesc pentru sugestii!
Kamisama voiam sa spun e unul din favoritele mele, am foarte mult timp liber la birou asa ca daca ai o lista de 10 animeuri cel putin poti sa o scrii aici as aprecia. Am vazut de asemenea Amnesia, Sora no otoshimono, nana, death note, ghoul, fairy tail si inca cateva care nu imi vin in cap acum happy

| tudorlaura explică (pentru Vandal):

Multumesc mult, noragami l am vazut big grin
te anunt cand le termin, mersi mult

| Vandal a răspuns (pentru tudorlaura):

Hmm. Ao no Exorcist nu te lasa sa te plictisesti, cel putin mie nu mi s-a parut ceva extraordinar, macar nu m-a plictisit.
Kuroko no Basket si Haikyuu sunt foarte bune, se axeaza pe sport, unul pe basket, iar celalalt pe volei. Cred ca te prinzi care, cum, in fine, merita vazute.
Akatsuki no Yona este dragut, de fapt foarte dragut, are o incercare de reverso-harem, dar nimeni nu se poate pune cu Hak, o sa intelegi daca te uiti.
Noragami, care are doua sezoane, a fost destul de interesant, cu o actiune buna. Acum ca ma gandesc. Si Kuroko no Basket, Haikyuu si Ao no Exorcist au mai multe sezoane, KNB mi se pare ca vreo 2-3, Haikyuu la fel si Ao no Exorcist are 2.
Ouran Koukou Host Club un reverso-harem, in genul lui Amnesia, in ciuda faptului ca nu prea imi plac cele care contin "harem", acesta mi-a placut, banuiesc ca era de vina comedia sa.
Nu cred ca sunt 10 anime-uri, dar sigur ti-am dat cateva care o sa iti ocupe timpul, cand ramai fara, doar spune-mi. Poti pune o alta intrebare sau poti sa-mi scrii in privat.

| RobyUhtred a răspuns:

Diabolik Lovers
Naruto
Dragon Ball Z
Death note

| tudorlaura explică (pentru RobyUhtred):

Pe acestea le am vazut dar iti multumesc