anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cine seriale turcești în care în rol principal să fie personajul masculin Bad boy? Sau să fie mai rebel în stilul lui Savas din Gunes.

Mulțumesc anticipat❤

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Asa de mult va atrag pe unele baietii rai incat nu sunteti in stare sa apreciati un baiat cu suflet.
Apropo nu ma uit la filme turcesti laughing

| Anonymus012 a răspuns (pentru Andreeush):

Nu e chestia asta, doar că m-am sărutat să tot văd la seriale că personajul e foarte sufletist si bun, as vrea să văd si o întorsătură de viată când cineva întâlnește un asemenea caracter. Nu prea am văzut seriale de genul si de aceea sunt curioasă...

| Anonymus012 a răspuns (pentru Andreeush):

Sincer, gusturile pe care le am in privința serialelor/filmelor nu sunt aceleași cu viata reală. Si scuză-mă ca am vrut sa ies din aceleasi tipare asupra serialelor...
Chiar m-am plictisit să tot văd aceeași idee de băiat sufletist, de băiat bun.

| Andreeush a răspuns (pentru Anonymus012):

Nici nu cred ca o sa vezi, e tipic filmelor ca personajul principal sa fie sufletist si bun care sufera pana aproape de final. Personajele negative dau uneori culoare filmelor.

| Șurubelniță a răspuns:

Tocmai mi-am vomitat în gură. De două ori. Și de asta unele nu se încumetă să răspundă la mesaje pentru că nu arăți ca Abdhul din nu știu ce serial turcesc...

| Laura121204 a răspuns:

Ask laftan anlamaz el este director intr-o firma Dar nu te lasa inselata de aparente este si bad boy...ft bad boy