| RuXy12 a întrebat:

happy
A vazut cineva filmul,, The Exorcist"?hee hee
Am auzit ca e foarte infricosator dar chiar vreau sa ma uit...
Funda pentru pareri asemanatoare cu a meahbatting eyelashes:X

9 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

L-am vazut, a fost chiar bunicel. Ce tot spun?! A fost bun! Daca esti fan al genului ti-l recomand...neaparat!

| RuXy12 explică:

Am tot auzit lume spunand ca e cel mai de groaza film si etc chatterbox si nu stiam daca merita sa ma uit laughing

| Iamal a răspuns:

The exorcist din 1973 e cel mai tare

| Al3Kss a răspuns:

Ba sa moara pisica lu vecinu da sunteti penibili ba pentru un fundoi macar bagati mai mult acolo hai ca stiu ca puteti o vrajeala mai faina. Toate filmele de genu is niste porcarii si jumatate! Singurul care mi-a placut din categoria asta e The Exorcist the Beginning. Oricum daca vrei filme cu adevarat infricosatoare cauta spre alte directii, genul asta exorcist si din astea e un chici rasuflat.

| Al3Kss a răspuns:

Pai eu zic ca nu meritata. insa trebuie sa precizez ca am vazut doar cateva faze! parerea mea ca daca vrei un film chiar de groaza acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarea conditie care este cea mai importanta: trebuie sa contina chestii cat mai aproape de realitate cel putin de a noastra, ma refer la timpurile noastre asa cum sunt ele acum cum e viata noastra acum pentru a te face sa te transpui in realitatea filmului si altfel vei simti ca si cum vei fi pusa in situatia respectiva si astfel suspansul e mai mare! 2 la mana ar fi ca genul asta cu exorcism jigneste nivelul de inteligenta si al unui copil de gradinita, eu cred ca toate scenariile astea bazate pe religiile iraniene si semite cu demoni sunt depasite si personal nu-mi ofera nicio provocare nici un fior caci trebuie sa ma prefac a fi un taran medieval englez foarte prost ca sa gust putin din genu asta de filme 3 la mana din pacate singurul film de groaza asa de bun care sa intruneasca tot ce am mentionat este realitatea in care ne desfasuram chinuita viata intr-un mod patetic in locul de o adevarata groaza numit ROMania!

| Alex_1540 a răspuns:

Ii de groaza l-am vazut la sfarsit este cel mai misto merita vazutwinking

| madasuk a răspuns:

E ffff frumos mie imi place :Xlaughing

| StoicaAndi a răspuns:

Ce e de groaza. Zici ca e desene animate rolling on the floor. Glumesc, dupa parerea mea cel mai de groaza film care l-am vazut e 100% horror.Si ma enerveaza cand pisica aia tot bea lapterolling on the floor).Nu pot sa mi-o scot din cap laughing

| Dakota_7469 a răspuns:

The exorcist e bun filmul.nu am nimic impotriva...dar priveste mai bine "the exorcism of emily rose" sau "six demons of emily rose" e super tare filmul.bazat e fapte reale.cam scary dar merita de vazut