| StayChill a întrebat:

Acum cam 3-4 ani a fost difuzat a PrimaTV un desen animat despre un baiat cu niste oale fermecat in care punea tot felul de lucruri si ieseau lucruri gustoase. Tara lui trebuia sa fie aliata cu alta tara,prin casatoria printesei (o ciuma de fata) si printul celeilalte tari (un pusti cat un carabus).
Si baiatul se indragosteste de fata unui conte (sau ceva de genu') si oricum, nu au voie sa fie impreuna.
Am uitat sa spun, niste spiridusi (sau 50% oameni) incercau sa il prinda si sa ii ia oalele pentru stapana lor (stiu doar ca locuia intr-un vulcan).
Regele tarii auzise de el si de mancarea lui si l-a chemat la palat,rugandu-l sa ii pregateasca cina pentru el si cealalta familie regala.
Oalele i-au fost furate de acei spiridusi/oameni si inlocuite cu altele normale.
Mancarea nu a mai fost buna si a fost inchis in temnita.
Apoi nu stiu cum a scapat dar stiu ca tot orasul s-a dus in vulcan (nu era activ, stati linistiti) si au adus fiecare cate ceva de mancare.
Acolo au incepui sa faca pizza.
Le-au pus pe un gheizer si au zburat pana la tabara dusmanilor.
Tuturor le-a placut si s-a facut pace.
Apoi baiatul si fata au fost impreuna si toate alea care le fac indragostitii.
Apropo, orasul unde s-a intamplat a fost Napoli.
Imi spune cineva cum se numeste? Eu l-am vazut de 2-3 ori, dar niciodata nu l-am vazut de la inceput...
Fundaaa!

1 răspuns: