| Lipicii a întrebat:

Acum o saptamana m-am uitat la filmul "Twilight-Breaking Down" dupa ce l-am vazut m-am uitat pe internet sa vad ce scrie despre el.laughing Si am citit ca o fata din clanul Volturi o descopera pe fetita jumate vampir jumate muritoare si spune clanului... mrg. Aceasta parte se intampla in Breaking Down partea 2?

7 răspunsuri:
| AngelOfNight a răspuns:

Mda, in partea a2a happy

| Babylonul a răspuns:

Breaking Down partea 2 baftahappy

| NattyMadda a răspuns:

Da...care apare in septemnbrie sau cv in genuhappy

| Deeiiow a răspuns:

Hey de unde pot lua filmul? big grin Twilight -Breaking Down? plz!

| Rukhsandra a răspuns:

Pai e una Irina ( cred ca asa o cheama pe tuta) si se duce la Volturi sa zica ca Belal si Edward au transformat un copil care era om in vampir de dragu sa aiba si ei un copil.
Acum Bella si Edaward trebuie sa demonstreze ca Renesme este jumate om jumate vampir (adica hibrid) ca sa nu-i omoare Volturi

| Deeiiow a răspuns:

Bai, pana la urma "Breaking Down" este partea in care la sfarsit arata ca s`a transformat in vampir? Eu am ramas nelamurita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai copilasi, filmul si cartea se numesc "Breaking Dawn".
Irina face parte din clanul Denali. Si crezand ca Renesmee este un copil nemuritor si desigur, vrand sa se razbune pe Jacob pentru ca l-a omorat pe Laurent, aceasta se duce la Volturi.
Si asa se termina partea I.
In partea a II-a, va fi redata viata Bellei ca vampir si confruntarea tuturor clanurilor cu Volturii.