anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si ma uit la animeuri (naruto vampire knight blade) si colegii rad de mine.dar ei se uita in schimb la desene(viata cu louie copii de la 402..etc care sunt foarte frumoase dar nu inteleg de ce critica animeurile?

14 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Nici mie nu-mi place Naruto
fără supărare, dar sunt de acrd cu colegii tăi
mai bine te-ai uita la Dragonball, DragonballZ și la DragonballGT

| Sjsosoa a răspuns (pentru Alexandru98):

Imi explici te rog de ce..sunt curioasa sa aflu de ce unei persoane nu i-ar placea naruto:* sai inteleg pe colegii mei

| Alexandru98 a răspuns:

Este stupid
cel puțin in română mă enervează anime-ul ală
sunt 1000 și ceva de argumente pe care ași putea să ți le spun
a fost plagiată povestea.
...

| KMaddieK a răspuns:

Nu-i lua in seama ca aveti pareri diferite

| spaghetty a răspuns:

Nu-i baga in seama.Radeau de mine ca ma uitam la The vampires diaries si ei se uitau la twilight si nu mai tin minte ce porcariilaughing.Si ANIME-urile sunt foarte frumoase:X Naruto nu imi placesad.Mie nu mi-a zis nimeni nimic ca ma uit la anime-uri s.a.m.d
PS:Anime-ul meu preferat e BLEACH dupa el vine yu yu hakuso

| yonutz63991 a răspuns:

Nu au ce face...Sa se bage in seama laughing

| Annll a răspuns:

De fraieri laughing si eu ma uit la anime-uri..si,totusi, am baieti in clasa care se uita si ei...dar, oricum nu ii mai ascula!happy

| BiaIoana98 a răspuns:

Mai nou, datorita unei singure fete, am inceput si eu sa ma uit la animeuri.Te inteleg ft bn.Chiar daca ei cred ca sunt niste porcarii, incearca sa eviti subiectul in discutie.Nu e un capat de lume faptul ca nu esti din aceeasi oala cu ei.Fii tu, da-le de inteles ca esti o persana deosebita sau un pic mai unica, care nu tine asa de mult la parerile reutacioase ale celorlalti.Eu,de exemplu, am invatat sa ma comport normal si ma consider prietenoasa cu cei care cred ca-mi sunt persoane destul de apropiate.Comporta-te normal, doar atat si cred ca e de ajuns.

| ミハイル a răspuns:

N`are rost sa bagi in seama persoane de genul, gusturile nu se discuta. Si eu ma uit la anime`uri si nu`mi pasa de ce spune lumea happy.

| Nevermind999 a răspuns:

Doar pentru ca esti diferita, nu inseamna ca trebuie sa fi exclusa.Nu mai arata faptul ca iti plac animeurile.Ce problema ar putea ei sa aiba, atata timp cat ei se uita la desene animate.Gusturile difera.:*

| LucidDreams a răspuns:

Dupa cum a spus si zzyz, nu'i lua in seama.Sincer eu m-am uitat mult timp la animeuri..ma atragea coloana sonora, grafica, ideile si originalitatea lor ^^

| Deutsa_I.a._1994 a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa ceea ce spun colegii tai. Te uiti la ceea ce iti place nu la ce vor ei. Gusturile nu se discuta indiferent de situatiehappy La 14 ani esti oricum mare deci eu zic sa incepi sa te uiti la filme. Ai mai mult de invatat decat din desene.

| FrenchMan a răspuns:

Naruto belea desenele cand eram mic si apuruse prima oare pe Jetix parca ma uitam mereu. Nu te lua dupa colegi daca ei se arunca in fantana tu nu trebuie sa te iei dupa acestia.

Fi original[a] nu te lu-a dupa alte persoane.