| Hachimytza619Akita a întrebat:

Am auzit acum ceva timp de la o persoana ca a facut o cerere pentru redifuzarea unei emisiuni dar nu stiu exact daca a reusit... in fine intrebarea mea este : cum pot face si eu o cerere? unde o trimit? ce scriu in ea?
dau funda pentru raspuns

Răspuns Câştigător
| SonnyFlameFan a răspuns:

Ai putea scrie redactiei emisiunii respective! Un plus ar fi daca mai multe persoane te-ar ajuta! De scris, poti scrie ce anume ti-a placut la acea emisiune si de ce ai vrea sa o redifuzeze! Succes!:*

| Hachimytza619Akita explică (pentru SonnyFlameFan):

Bun dar daca as opta pentru anumite desene animate care au fost... pe Cartoon Network? ce as putea face?

| SonnyFlameFan a răspuns (pentru Hachimytza619Akita):

Ai putea sa faci cam acelasi lucru, poate chiar un fel de ''petitie '' onlinelaughing..la fel, poti sa le scrii pe facebook-ul oficial, iar un plus ar fi mai multe persoane care sa ti se alature, pentru ca asa ar putea baga de seama! Ati putea sa faceti o propozitie gen ''Vrem... inapoi!'' si sa le-o postati ca si comentariu sau chiar ca mesaj.Desi la acest lucru cred ca te-ar ajuta mult mai multi oameni! Succes si tie!:*

3 răspunsuri:
| Ionitapupic a răspuns:

Nu cred ca se poate, dar poti sa incerci sa intri pe canalul la care este emesiunea si poti sa faci o cerere si sa o trimiti pe email! Bafta, sper sa reusesti!