| CosminBoss22 a întrebat:

Bună,TPU, am început să mă uit la mai multe filme horror ca de obicei si imi place sa ma tem noaptea ca e cineva sub pat chiar daca este doar in imaginatia mea sau sa cred ca e cineva care se uita la mine fara ca eu sa stiu, imi place sa imi fie frica si de vreo 4 zile am inceput sa ma uit in fiecare zi la cate un film horror si maine am sa ma uit la unul cu un prieten goodnight mommy si as vrea sa stiu, daca ma uit la atatea filme horror cate unul zi de zi pot sa fac infarct sau ceva rau?

Răspuns Câştigător
| Lazar_Cristi_1995 a răspuns:

Salut! E important si cati ani ai, dar mai ales de modul in care privesti filmele horror. In mod normal nu e bine sa ti creezi o stare de panica constanta. Stiu ca oamenii in genereal sunt atrasi de asta, dar nu e bine in mod exagerat. Ceva rau nu ai ce sa patesti. Filmele sunt filme si nu prea sunt sanse sa patesti ce vezi acolo. E aproape imposibil sa fie ceva sau cineva sub patul tau care sa te urmareasca.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca vei continua sa urmaresti asemenea filme, toata viata ta va arata ca in aceste filme. Ai ceva probleme daca iti plac din ce in ce mai mult.

Bula
| Bula a răspuns:

Poti ajunge intr-un ospiciu, ca pacient.
Acolo incepe reality show-ul horror!

| anonimg a răspuns:

Mai devreme sau mai târziu o să ajungi să te sperii din orice, să visezi urât, să ai stări de panică, și alte probleme legate de psihic. Și cum îți mai revii din acestea?
Iar dacă prin absurd nu o să ai tu probleme, atunci cu siguranță copii tăi se vor naște cu ele și vor suferi din cauza ta.
Om avea noi plăceri diferite, dar nu toate sunt sănătoase.
Noi trebuie să ne ferim de tot ce este rău. Iar dacă ne place un lucru rău asta nu înseamnă că el devine bun pentru noi. Îți spun că dacă drogurile ar fi consumate de toți oamenii, tuturor ne-ar fi plăcut. Trebuie deci să ne opunem lucrurilor rele, chiar dacă ele ne plac sau nu ne vor afecta în mod direct. Aceasta înseamnă raționament.

| gabicoo a răspuns:

Bau!

| aimullah123 a răspuns:

Infarct nu faci dar iti afecteaza starea de sanatate psihica.