| SaveMe a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Am avut de facut un film de drama care suna cam asa : O fata orfana este adoptata, nu isi accepta parintii, la scoala isi bate joc de o fata care incearca sa se apropie de ea, apoi afla ca fata aceea este bolnava de cancer. Isi cere scuze de la ea si devin cele mai bune prietene dupa care afla ca sunt surori. Dupa 2 luni in care au fost cele mai bune prietene fata moare, dar prietenia dintre ele ramane vie.
Intrebarea mea este : Ce coloana sonora sa pun? (cam 4-5 melodii )Ar trebui sa spun o melodie si in ce moment am pus`o.
Dau fundita. Multumesc pentru rabdare happy!

Răspuns Câştigător
| cal3star a răspuns:

Pentru inceputu' filmului zic ca ar merge asta -> Bizet - Habenera
Cand cele 2 fete se imprietenesc (dupa ce afla ca are cancer) merge melodia asta -> Take That - Rule The World
Dupa ce moare fata, probabil vei pune si tu o secventa in care filmezi doar fata fetei, si zic ca ar merge asta in timp ce ea se gandeste/ ii pare rau de ceea ce a facut - > God yu tekkem laef blong mi

Cred ca ajung cele 3 melodii. Nici sa schimbi melodia prea des intr-un scurt metraj nu prea e bine. Am si eu cateva intrebari acum, dar sa-mi dai mesaj cu raspuns daca esti draguta.

1. Filmul acesta iti trebuie pentru un concurs? Daca da e numai scolar sau... in toata tara pentru oricine?
2. Te pricepi sa faci filme? Ai nevoie de sfaturi?

1 răspuns:
| pissiic a răspuns:

Craig David Ft Sting - Rise And Fall
cand afla ca fata are cancer ai putea sa pui melodia asta :*
fundita?