Vorbește la firma, și mie îmi dispăruse un post din grila si mi l-au înapoiat la cerere
Probabil ca fac așa ca sa mai economisească niște bani.
Special, zici? Copii de 8 ani merg la culcare pe la 3 noaptea.
Asta este doiar in imaginatia ta!
Astia din occident mewrg de la ora 7 la culcare, iar cei din tara, pe la ora 9, maxim 10.
Cred ca traiti in alte vremuri. Intrati pe jocuri precum SAMP sau Minecraft pe la ora 2-3 si vedeti ca e plin de copii.
In occident este imposibil sa mearga la 7, cel tarziu la 12-1.
La cei din tara difera, unii se culca la 2-3, dar recunosc ca sunt si care merg la culcare la 9, 10.
In occident se merge la culcare la 7-8 seara, este foarte adevarat!
Traiesc aici de p[este 20 de ani si nu cred ca ai habar despre ce vorbesti, cand eu sunt incojurata de copii si vad ce fac parintii.
Scoala incep la ora 9 si se termina la ora 3 dupa amiaza. Unii copii merg in "after school care" pana la 5-6 cand vin parintii de la servici.
Copii nu dorm dupa scoala, asa ca, la 6 au cina cu parintii, apoi au dus, iar la 7.30-8 sunt in pat, dupa care parintii sunt relaxati in fata televizorului.
Dumneavoastra aveti dreptate, insa depinde si de varsta copiilor.
De la 12 ani in sus nu prea mai merg la culcare pe la orele alea.
Cred ca-i valabil doar pentru Romania, ca pe aici si copii de 14 nai merg tot la 7.30-8 seara, garantez asta.
Desigur, in Romania este valabil. Poate putin si in occident. Stiu 2 olandezi, unul de 14 si altul de 15 ani care pe la 2 noaptea isi trimit mesaje.
Insa, exista si copii de peste 12 care merg la culcare devreme.
Acum s-a intamplat asta?
Stiu ca depindea de furnizorul de cablu, la unii continua CN, la altii TNT, spre exemplu la mine acum merge CN.
WalterWhite întreabă: