| keikop119 a întrebat:

am o intrebare pentru fanii de anime-uri de obicei m-am uitat la seriale dar mereu povestea a fost oribila! vreau sa spun nu exista vreun anime cu o poveste romantica, dar nu doar pe obraz! si cat mai dese! dar si un pic de actiune, baiatul sa fie rece dar totusi sa se indragosteasca de fata, ceva de genul itzaura na kiss daca v-ati uitat la el pup!

Răspuns Câştigător
| Miyuko a răspuns:

Pai,ar fi bine sa incepi cu Lovely Complex daca nu l-ai urmarit deja.
"B Gata H Kei" e un anime putin cam ecchi,dar merita vazut."School Days",care contine si elemente ecchi,dar si horror, e o poveste de dragoste, dar cu un final neasteptat.Asemanator cu Itazura na Kiss ai anime-ul Peach Girl.Este un anime superb, daca ti-a placut Itazura na Kiss, sigur iti va placea si acesta."11eyes " e un alt anime cu o poveste de dragoste draguta, dar contine si action, thriller si horror. Poti urmari 11eyes OVA.E mai interesant decat seria propriu-zisa."Seitokai Yakuindomo" e un alt anime bun din cate am auzit, pentru ca inca nu l-am vazut.Si lista poate continua daca vrei.Dar momentan urmareste aceste anime-uri(nu stiu pe care le-ai vazut sau nu). Vizionare placuta! happy

2 răspunsuri:
| Blu3Inside a răspuns:

Hmm...incearca skip beat.va trebui totusi sa citesti manga daca vrei sa vezi continuarea pentru ca nu a fost adaptata toata avand in vedere ca e on-going

| Miauti a răspuns:

Kiss x sis