| pwp a întrebat:

am o intrebare pentru fanii Narcisa Salbatica.
Tudor s-a culcat vreodata cu Eliza, sau doar a visat ea?
nu mai tin minte...stiu ca erau niste scene cu ei 2 in pat, dar nu stiu daca era visulElizei sau realitatea.

Răspuns Câştigător
| Georgie a răspuns:

Hi! Da,a fost odata de mult visul ei, dar intr-un episod recent ei chiar sau culcat(imi fine culmea fericirii pentru Eliza). Tudor zicand intruna,, Pentru dorinta Anastasiei'' in gand.
Pa Pa!

9 răspunsuri:
| rBk_1929 a răspuns:

Salut...s-au culcat odatawinking

| lucyx01 a răspuns:

Nu nu sau culcat impreuna s-a culcat Eliza cu Mircea, ala nu mai stiu cum il cheama mi se pare ca Mircea si sia imaginat ca este Tudor si acum Narcisa a aflat ca Eliza s-a culcat cu altu laughing

| SeniiiOritta a răspuns:

Acela nu era Tudor.Era Mircea, si Tudor a aflat. Daca nu crezi, uite-te pe youtube.

Fundaaabatting eyelashes? smug

| Dianné a răspuns:

Eu stiu ca o data s-a culcat pe bune Tudor cu Eliza, in episodul in care Narcisa a aflat, din cauza gemetelor din camera alaturata. big grin
Sper ca te-am ajutat.

| xZozole a răspuns:

S-a culcat odata cu Eliza...dar numai odata`!

| hope2destiny a răspuns:

Mai demuuuuuuuuuuuult, cand era narcisa in inchisoare, eliza i`a pus somnifer lu` tudor si a facut poze cu el ca sa-i trimita narcisei.
cand inca eliza mai era la psiholoaga blonda, a avut "fantezii" cu tudor.
mai recent, eliza l-a santajat pe tudor, cum ca mai are putin de trait etc si s`a culcat in sfarsit cu el [atunci cand narcisa i`a auzit si a plecat din casa]
ultimul barbat cu care s`a culcat eliza a fost mircea, pe care narcisa l-a confundat cu tudor [apoi si-a dat seama ca era mircea, dar a aparat`o pe eliza. dar totusi tudor a aflat din gura elizei laughing ].

| elleme a răspuns:

Da s-a culcat dar a si visat

| LoRe_9829 a răspuns:

Mda s-a culcat parca odata...thinking

| MeDyw0w a răspuns:

Tudor s-a culcat odata cu Eliza, numai pentru ca l-a rugat ea. happy
Funda?