| raisamarin12345 a întrebat:

Am o problema cu un serial, merge dar sunt foarte idependenta de el, am incercat sa nu ma mai uit dar daca nu ma uit la el o iau razna si nu am chef de nimic. Toata ziua ma gandesc la acest serial si imi imaginez secvente din serial in lumea reala. Serialul se numeste teen wolf si am ajuns la sezonul 3 episoul 18 in 3 saptamani. Va rog suneti-mi ce sa fac. Am incercat sa ma uit la niste filme dar mi se par plictisiroare. Imi spuneti va rog filme sau seriale ce seamana cu teen wolf dar sa nu fiu exagerate sau daca nu imi spunet ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Supernatural, Reaper, iar cu dependenta, o sa iti treaca.

4 răspunsuri:
| IIIx333III a răspuns:

Buna. In primul rand cuvantul pe care voiai tu sa il folosesti este "dependenta", nu "independenta".
In al doilea rand, serialele au tendinta sa ne facem asa "disperati", dar nu e nimic rau. Peste putin timp iti va trece. Asa e la orice serial pe la inceput, in primele sezoane. Relaxeaza-te si uite-te in liniste la el.

| K0sti a răspuns:

Consulta un doctor!

| Marian071 a răspuns:

Si eu ma uit si am vazut 4 sez in 1 saptamana, este foarte interesant de abia astept sezonul 5 ca sa nu ma plictisesc ma uit de la inceput si vad 1 ep pe zi.

| raisamarin12345 explică:

Ma bucur ca mai e cineva ca mine happy