| Patyi a întrebat:

:* Am si eu cateva intrebari pentru fanii serialului Pariu Cu Viata. (doar si doar pentru fani)! P. S. : Si eu sunt fana! laughing

- Care credeti ca este dupa parerea voastra personala cea mai frumoasa fata din serial si de ce.? :X Dupa parearea mea, cred ca Ioana este cea mai frumoasa fata din serial deoarece. ea este si personajul principal si este asa mai originala. nu este fitoasa ca si altele din serial iar cea mai draguta mi se pare Sofia. ii sta foarte bine fara ochelari.

- Dar cel mai frumos baiat din serial. si de ce.? Dupa parearea mea cred ca. Cristi. si. Andrei. imi este cam greu sa aleg intre iei doi.

- Cea mai frumoasa voce feminina? Eu cred ca Ioana si Sara. au voci la fel de frumoase.

- Cea mai frumoasa voce masculina? Dima. dupa parerea mea. si Cristi canta frumos. big grin

Fundaa! :*

3 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cea mai frumoasa fata mi se pare Sara happy

Cel mai frumos baiat, fara doar si poate Vlad

Voce feminina : Ioana

Voce masculina : Dima love struck Ador cover-ul Apologize

[Este doar parerea mea. Cei care vor avea aceleasi gusruri ca tine sunt niste pupincuristi]

| Avon_8981 a răspuns:

In primul rand, atunci cand spui "parerea voastra" inseamna ca e a noastra, intelegi? personala. Asa ca nu mai repeta greseala "parerea voastra personala" Merci. SI acum sa iti raspund la intrebari. Nu sunt un mare mare fan (desi urmaresc fiecare episod).
Cea mai frumoasa fata din serial mi se pare Sara:pentru ca are un look mai rebel si nu e la fel ca toti ceilalti, are ceva in plus si iese in evidenta intotdeauna (chiar si atunci cand nu spune nimic si sta pe scaun).
Cei mai frumosi baieti din serial mi se par Cristi si Andrei:Cristi este un tip mai copilaros(in serial bineinteles) iar Andrei pare mai matur (desi nu prea imi place nasul lui laughing )
Referitor la vocile feminine din serial, consider ca toate au voci exceptionale, deci nu pot alege.
La vocile masculine la fel, sunt talentati cu totii.
Sper ca esti multumita de raspunsul meu.

| izabela1234 a răspuns:

Cea mai frumoasa fata:Ioana si Anca
Cel mai frumos baiat:Vlad
Voce feminina:Anca
Voce masculina :Vlad