| sonyaandreea9292 a întrebat:

Am vazut acum multi ani un film frumos, era cu un baietel blond care avea in jur de 10 ani si era sarac, statea cu bunica lui parca si a intalnit o vrajitoare care i-a indeplinit o dorinta si anume sa transforme tot ce atinge in aur, la inceput ii place dar la un moment dat a atins o pe bunica lui cu mana respectiva si a transformato in aur, atunci a mers sa o roage pe vrajitoare sa il ajute dar aceasta nu a vrut, stie cineva cum se numeste acest film? as vrea sa-l vad din nou dar nu mi mai aduc aminte cum se numea filmul, stie cineva? Multumesc.

3 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Draga sonia, baieteii sunt blonzi, nu blonda. Singura blonda esti tu. Cauta si tu pe net despre midas sau king midas si o sa vezi despre ce e vb.

| sonyaandreea9292 explică (pentru Seby90):

Da blonzi, iar tu un nesimtit,.ce tu nu gresesti? Eu am corectat intrebarea asta dupa ce am postat o, eu sunt de pe telefon si din moment ce scriu repede se mai intampla sa mai apara si mici greseli dar una e sa mananci cuvine si una e sa scrii cu greseli de ortografie, eu cred ca am scris destul de bine doar ca din cauza telefonului am mai apasat cate o litera in plus, ce trebuie sa dai la om in cap pentru asta? Nu poti sa zici doar raspunsul la ce am intrebat? Trebuia neaparat sa ma faci blonda? Sa te simti tu mai bine?, ca din cate vad la toate persoanele la care ai raspuns ai avut ceva de comentat

| Seby90 a răspuns (pentru sonyaandreea9292):

Vezi ca iar ai gresit, si mai foloseste si enteru, ajuta al dracu de mult pentru cititor.