| DontDropThatThun a întrebat:

TPU! Am vazut acum un an un film cu doua tipe de liceu ce lucrau la un mini-market. La un moment dat intra un baiat de varsta lor, blond si cu ochii albastrii. Nu mai tin minte exact, dar cred ca le-a auzit vorbind despre droguri si le-a intrebat daca nu doresc sa vina la el sa se drogheze. Acestea l-au urmat si dupa cateva ore, dupa ce s-au facut varza, apare unchiul tipului cu un prieten si cu sora lui (a unchiului), parca. Acestia erau un fel de raufacatori si le examineaza pe fete, iar apoi le rapesc. Tin minte ca una dintre ele a fugit spre baie sa sara pe geam sau sa ceara ajutor, dar unul dintre baieti a prins-o si a dat-o cu capul de chiuveta. Dupa ce se trezeste ea intr-o masina alaturi de prietena ei, roaga agresorii sa opreasca undeva pentru ca are nevoie la toaleta. Acestia opresc in padure si cand tipele se intorc, una tine un bolovan la spate. Ma rog, este prinsa si apoi incearca sa fuga amandoua, insa nu le reuseste. De aici nu m-am mai uitat pentru ca era tarziu. Stiti cumva cum se numeste filmul? Parca unchiul blondului semana cu James Franco. Ofer funda primului raspuns corect!

Răspuns Câştigător
| Pakira a răspuns:

The Last House on the Left :D http://www.youtube.com/watch?v=2EZyJxabVck

Întrebări similare