| Skizzi a întrebat:

,
Am vazut asta-vara un film, care nu imi amintesc cum se numeste.Tin minte ca era cu niste adolescenti care lucrau vara intr-un parc de distactii.Nu imi aminesc prea bine,dar era vorba in principad despre un baiat,care nu mai tin mine cum,a ajuns sa fie cu o fata care era despartita de fostul iar ea o facea cu fostul in garajul/pivnita mamei/bunicii lui (a fostului). Acel baiat de care am vorbit la inceput ajunge cumva sa se desparta de ea, apoi agung sa se intalnesca in New York unde se impaca si o fac pentru prima oara.Asa se termina.
Mai mult nu mai stiu, poate ma ajutati voi.Ar mai fi un amanunt:in film era o fata roscata si buna,parca Rouse...,care era catolica si nu o facuse niciodata deoarece nu ii permitea religia,sau ceva...
Oricum, nu mai stiu cine stie ce.
Va multumesc.

3 răspunsuri:
| Skizzi explică:

#faramatania nu e ăla sad Cred ca filmul era mai vechi și era ceva mai romantic...

| Skizzi explică:

Acel băiarbă despre care vorbeam mai prin primele rânduri era un fel de "băiatul nepopular pe care nu-l bagă nimeni în seamă ", cel puțin așa am înțeles eu... În film mai apare și iarba, personajele fumează ceva iarba.