| kagom3 a întrebat:

Am vazut Inuyasha si Death Note pana acum (inuyasha l-am vazut tot intr-o saptamanalaughing ) iar death note in 3-4 zile, ma rog, nu asta conteaza, ideeea este ca am un sentiment pe care nu il pot descrie atunci cand privesc anime-uri, dar dupa ce se termina anime-ul adica finalul, fara sa mai continue povestea, ma simt si mai rau, aproape o stare de aia de"nemurirea sufletului" nu radeti de mine va rog, nu stiu ce este cu mine, asa este si cand citesc o carte, dupa ce am terminat-o imi vine sa plang si nu mai vreau sa incerc nimic nou, intrebarea este : ce Dumnezeu sfantul am?! si inca ceva. Stiti cumva anime-uri asemanatoare cu cele de mai sus? daca aveti ceva sfaturi va rog sa nu ezitati si va mai rog fara jigniri,

Multumesc, o zi buna!

Răspuns Câştigător
| Meeeeee23 a răspuns:

Cunosc senzatia, cand termin, o carte un serial un anime pfff simt ca viata mea nu mai are senslaughing))
Te poti uita la Mirai Nikki mie mi-a placut, Another, am auzit ca Shiki e ok mnah nu imi mai vine nimic in cap laughing

6 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Si eu simt la fel stai calm, e chestia ca atunci cand privim/citim ceva ne punem noi in locul personajului principal (sau a unui alt personaj) si incercam sa traim cu el actiunile, o data ce actiunea se termina, e ca si cum noi am murii, deoarece "eul" nostru din carte/serie nu mai este, e ca si cum ti-ar fi murit o parte din tine, pentru ca, intr-un fel asa si este. Pe animekage gasesti o multime de animeuri.

| kagom3 explică (pentru Hakuouki):

Uite la asta nu m-am gandit, mersi mult :*!

| Hakuouki a răspuns (pentru kagom3):

Uite ce user dragut, ne pupa big grin

| kagom3 explică (pentru Hakuouki):

:d

| Mirunikuuu a răspuns:

Mirai Nikki; Shiki; Hakuouki; Code Geass; Another; Naruto; Naruto Shippuden; Ergo Proxy; Kara No Kyoukai
P.s. Nu te ingrijora. Si eu sunt la fel ca tine cand termin un anime sau o carte. Chiar si acum cand citesc Mayerling plang ca un copil. Sper ca te-am ajutat! :3.

| kagom3 explică (pentru Mirunikuuu):

Wow, credeam ca sunt singura care are aceste sentimente laughing
Ma-ti mai linistit :*, Ahh, nu stiu cui sa dau funda sad