| anonim113 a întrebat:

Am vazut toata seria Pokemon Diamond and Pearl(1, galactic batlles si sinnoh league). Ash a iesit pe Locu trei la Liga sinnoh sau cam asa si dawn pe locul 2 la m, arele festival.Stie cineva ce urmeaza, daca urmeaza un nou sezon si daca Dawn devine ceva de genu Gym leader.Pls raspunsuri serioase sunt fan de mik pokemon.

Dau Fundita la cel mai bun si explicit raspuns!

Răspuns Câştigător
| lorycykcl a răspuns:

# Pokemon Indigo league (1997)
# Pokemon Adventure on Orange islands (1998)
# Pokemon The Johto Journeys (1999)
# Pokemon Johto league champions (2000)
# Pokemon Master Quest (2001)
# Pokemon Gotta catch em all (2002)
# Pokemon Advenced (2003)
# Pokemon Advanced Challange (2004)
# Pokemon Advanced Battle (2005)
# Pokemon Battle Frontier (2006)
# Pokemon Diamond and Pearl (2007)
# Pokemon DP Battle Dimension (2008)
# Pokemon DP Galactic Battle (2009)
# Pokemon DP Sinnoh Leauge Victors (2010) asta e on going
# Pokemon Best Wishes (2011)
Astea sunt toate seriile. Aici poti vedea on-line http://www.animefreak.tv/......on-online, dar subtitrarea e in engleza.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa apara in Japonia pe 23 Septembrie primul episod din seria Best Wishes, Dawn ramane in Sinnoh, Ash se duce inapoi in Pallet pregatindu-se pentru noua calatorie iar Brock... nu stiu sigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Ash se va duce impreuna cu Brock in Isshu, iar ei se despart, mergand in drumuri diferite. Dawn ramande in Sinnoh. Ash se va intalni cu o fata pe nume Iris, ce are un Kibago, si cu un Gym Leader numit Dento. big grin Si eu astept cu nerabdare seria Pokemon Best Wishes!

| vlady434 a răspuns:

Salut! Ti-am vazut intamplator mesajul.Momentan ma uit la Pokemon, sunt desenele copilariei mele.Totusi s-ar putea sa nu vezi acest mesaj, dar totusi de intreb: UNDE LE-AI GASIT TRADUSE? Eu nu am gasit decat primele 45 de episoade din Indigo League, toata seria Advanced si Advanced Challenge. Primul film, nr.6, 7 si 8. Te rog daca vezi acest mesaj, spune-mi unde pot sa vad episoadele pe care le-ai vazut si tu.Te rog, multumesc anticipat.

| Horatiu15 a răspuns:

Pai iti povestesc pe scurt stiu ca au trecut 4 ani dar iti povestesc seria care este in prezent, Ash, Iris si Cilan se despart fiind ca Ash vrea sa mearga cu Alexa reporterul din regiunea Kalos in Kalos pentru a concura in liga Kalos.Ash isi lasa toti pokemoni la profesorul Oak (Unfezent, Pignite, Charizard, Boldore etc). Ajunge in Kalos si se desparte si de Alexa merge la sala de gimnastica din Luminose city si se deschide pamuntul si zboara si il salveaza pe el si Pikachu, Clemont si Bonnie. Echipa Racheta incearca sa fure pe Pikachu din nou dar un Froakie (unul din cei 3 pokemoni incepatori din Kalos) Ash il captureaza pe Froakie. Dupa Ash captureaza un Fletchling.Serena fata ceea nou il primeste pe Fennefin de la Professorul Sycamore.Clemont captureaza pentru Bonnie un Dedenne.Ash se lupta cu liderul de gimnastica Viola si catstiga insigna gandac.Se dezvaluie ca Clemont este liderul din luminose city si mai are acolo 3 pokemoni (magnemite.magneton,Heliolisk) in cealalta zi Clemont primeste de la Proffesorul Sycamore un Chespin in dar.Ash afla ca exista tipul Zana (care are mare avantas in potriva pokemonilor de tipul dragon, dark si luptator si in dezavantaj foc, venin, si metal). Bonnie si Serena afla de evolutie.Froakie invata miscarea atacul rapid. James captureaza un Inkay si Jessie un Pumpakaboo si Woobufeet revine inapoi (Si le revine si umorul inapoi si explozile).O sa mai urmeze multe episoade cum ar fi evolutia lui fletchling lupta din a 2 sala capturarea lui flabebe lupta cu campioana din kalos.Le poti urmari pe Serebii.net si Bulbapedia si WikiDex

| Guta_Marian_1970 a răspuns (pentru Horatiu15):

Salut! imi poti da si mie un link cu toate ep din pokemon x and y? am ramas la ep 70 si nu le mai gasesc pe restul traduse in engleza am inteles ca apar mai greu pe 11 18 25 iulie si 1 august! daca ma poti ajuta ar fi super

| Horatiu15 a răspuns (pentru Guta_Marian_1970):

Cauta pe youtube ''Pokemon XYZ Anime ep 1, 2, 3, 4 doar atatea sunt pana acum

| Pogor a răspuns:

Pe ce site pot sa vd sinnoh league? dau funda

| UnSimpluRoman a răspuns (pentru Pogor):

Pe http://deseneanimeonline.ro/pokemon-sinnoh-league-episodul-1/ a aparut primele 2 episoade subtitrate in romana dar o sa mai apara.