| Anda333 a întrebat:

As dori sa merg la un film N-15, iar eu am 14 ani. Am cumparat deja biletele online cu cardul mamei (cu ea de fata evident) dar niciunul dintre parintii mei nu ma vor insoti la film. Vom merge 7 persoane dintre care 6 au 14 ani si una are 15 ani. Biletele le vom ridica de la casa in ziua vizionarii. O sa ne lase sa intram sau o sa apara complicatii? Daca sunt sanse sa fie probleme, ce fel de probleme ar putea fi? Multumesc!

7 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma voi vreti la 50 shades of gray? laughing Stati acasa ca nu-i de voi.

| Anda333 explică (pentru FABULOSUL6000):

Da vreau la fifty shades of grey laughing daca filmul e nerecomandat sub 15 ani nu cred ca o sa fie vreo scena exagerata laughing in principiu ar trebui sa fie okay!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Anda333):

Noo ai gresit. Filmul e 17+ si vor fi destule scene,, interesate" laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Anda333):

Asta clar nu e de voi. laughing
,, Sex & Nudity BBFC: "The film contains strong sex and nudity, along with the portrayal of erotic role play based on domination, submission and sado-masochistic practices. There are also strong verbal references to such practices and the instruments used."
Frightening/Intense Scenes
Since it is rated R the minimum viewing age is 17. Contains strong sex,,

| ArianaHoran a răspuns:

Eu cred ca o sa va lase sa intrati, adica eu am 12 si m-a lasat la film de 15 thinking Nu stiu, acum depinde si de ce noroc ai laughing apropo, cum se numeste filmul? Am o banuiala si de aceea te intreb big grin funda?

| Anda333 explică (pentru ArianaHoran):

Multumesc mult de raspuns! Daa merg la fifty shades of grey laughing dar nu cred ca o sa fie prea multe scene sexuale (sau ca nu o sa arate parti ale corpului care nu ar trebui aratate. daca intelegi la ce la refer laughing ) sper sa ma lase sa intru! Imi place mult de actor si vreau sa vad filmul laughingwinking

| ArianaHoran a răspuns:

Vrei sa mergi la Fifty Shades of Grey #Anda333? :/