| EndouMamoru a întrebat:

As vrea sa ma apuc de un manga dar as vrea sa mai am ca partener pe cineva. Si vroiam sa intreb utilizatorii TPU daca ar vrea sa ma ajute( voi alege doar unu). Pentru a va partaja am creat un test destul de simplu. Nu e chiar un test:scrieti o compunere din minim 10 randuri care sa contina cuvintele acestea: ninja, sat, munte, cheie si dragon. Cel mai creativ il voi alege ca partener al meu si va primi funda.( se implica doar cine vrea nu e ca si cum as fi impus asta. doar cine e dispus.)

P.S.: spuneti-mi si de ce ar fi bine sa fiti partenerul meu.( a si desenele vor fi facute doar in vacanta de vara dar pana atuncea ma ne vom gandi la idei)

4 răspunsuri:
| Aramyx a răspuns:

Ia-l pe Vlad

| SmecheruCuSpate a răspuns:

Intr-o zi, in satul Kujik, de pe muntele Sperantei a aparut un ninja strain, pe nume Han, care spunea ceva despre o camera secreta incuiata. El zicea ca cheia care o deschidea se afla aici, in satul Kujik. Cand a intrat in casa marelui Lord Huzdan a fost asaltat de armata acestuia. Han si-a folosit toate technicile ninja pe care le invatase de la maiestrul sau pentru ai bate armata lui Huzdan iar apoi s-a dus si la asasinat lundu-i cheia ce descidea camera secreta. In camera pe care o deschidea cheia se afla unul din cei 4 dragoni elementari.

Nu stiu daca e cea mai reusita dar cred ca puteam si mai bine big grin. Mie imi place foarte mult sa desenez, chiar daca nu o fac prea des, si in special desenez manga.

| EndouMamoru explică:

OK Vlad( si pe mine ma cheama Vlad) pai te aleg pe tine doar te rog adauga la mess: boanca. Vlad@yahoo.com ca a putem discuta mai departe(id-ul este cu v mic dar nyu ma lasa sa il scriu asa)

| SmecheruCuSpate a răspuns (pentru EndouMamoru):

Ok, te-am adaugat la mess. ca sa stii, id meu de mess e Vlad. tiry big grin fara v mare big grin