| HappySinger a întrebat:

As vrea sa va intreb:ce credeti ca se va intampla in sezonul 3 din Pariu cu viata? Ma intereseaza mai mult daca credeti ca Sara se va cupla din nou cu Cristi?

Răspuns Câştigător
| valentinamarinamary a răspuns:

Da vor forma un cuplu ....au afirmato ei intr-un interviu, si au zis ca nu dezvaluie mare lucru dar au zis ca fanii or sa aiba ocazia sa ii vada un pic impreuna sa zicem.asa au zis ei laughing, si se svoneste ca Anca si Vlad vor fii personajele principale...e cuplul meu preferat apropo big grin!

10 răspunsuri:
| PetricaJoi a răspuns:

Http://www.clicksud.com/......iu-cu.html Vedeti ce se va intampla in sezonul 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca si cealalta jumatate a distibutiei care n-a fost pe moarte si si-a revenit miraculos va urma tiparul happy

| Patyi a răspuns:

Am citit undeva pe facebook cum ca: - pimu' episod sunt in drum spre mare, dupa isi petrec vacanta undeva la munte intr-o cabana, sara se indragosteste de dima, cristi cand afla se urca in masina si face accident, anca si Vlad fac pentru prima oara dragoste si ioana o sa ramana insarcinata.

| Patyi a răspuns (pentru Patyi):

In primul *

| dianainsta01 a răspuns (pentru Patyi):

De unde sti toate astea? Imi dai si mie te rooog linkul... pllzzz

| Patyi a răspuns (pentru dianainsta01):

Dupa facebook, cum am zis si mai sus... oricum, nu stiu daca e fake sau daca e adevarat am citit pe cateva pagini, nu mai stiu care... ramane de vazut ce se-ntampla in sezonu' 3 happy

| Child a răspuns:

Da...Cred ca Sara se va cupla cu Cristi pentru. ca oricum Dima este deja cu Monica si nu mai are alta solutie decat Raphael care nu l-ar accepta NEVER! laughing

| boghy123 a răspuns:

MORI ar trebui sa moara toti actorii din pariu cu viata -.- majoritatea celor care se uita is obsedati de ei si nu mai au viata...

| Rastiu_Denisa_1994 a răspuns:

Daaa