Da vor forma un cuplu ....au afirmato ei intr-un interviu, si au zis ca nu dezvaluie mare lucru dar au zis ca fanii or sa aiba ocazia sa ii vada un pic impreuna sa zicem.asa au zis ei , si se svoneste ca Anca si Vlad vor fii personajele principale...e cuplul meu preferat apropo !
Http://www.clicksud.com/......iu-cu.html Vedeti ce se va intampla in sezonul 3
Am citit undeva pe facebook cum ca: - pimu' episod sunt in drum spre mare, dupa isi petrec vacanta undeva la munte intr-o cabana, sara se indragosteste de dima, cristi cand afla se urca in masina si face accident, anca si Vlad fac pentru prima oara dragoste si ioana o sa ramana insarcinata.
De unde sti toate astea? Imi dai si mie te rooog linkul... pllzzz
Dupa facebook, cum am zis si mai sus... oricum, nu stiu daca e fake sau daca e adevarat am citit pe cateva pagini, nu mai stiu care... ramane de vazut ce se-ntampla in sezonu' 3
Da...Cred ca Sara se va cupla cu Cristi pentru. ca oricum Dima este deja cu Monica si nu mai are alta solutie decat Raphael care nu l-ar accepta NEVER!
MORI ar trebui sa moara toti actorii din pariu cu viata -.- majoritatea celor care se uita is obsedati de ei si nu mai au viata...