Buna.
- "Bakuman" are 3 sezoane si este ongoing.
Akito Takagi, un student foarte bun, descoperă că Moritaka Mashiro desenează uimitor. Akito Takagi încearcă să-l convingă pe Moritaka să lucreze împreună la manga, unul având creierul şi celălalt talentul. După mai multe încercări, Takagi îl convinge pe Mashiro să i se alăture. Takagi, cu isteţimea lui, speră să devină un mangaka de mare succes, iar Mashiro, cu talentul său înnăscut, speră să se căsătorească cu o fată foarte frumoasă, pe nume Azuki Miho.
- "Sakamichi no Apollon "
Din cauza situației tatălui său, tânărul student Kaoru Nishimi este nevoit să se mute din Yokosuka în Kyushu pentru a locui cu rudele. Până atunci, Kaoru era un elev de onoare, dar întâlnirea cu Sentarou Kawabuchi începe să-l schimbe. Kaoru învață atracțiile muzicii jazz și își găsește un prieten. Ritsuko este fiica unui patron al unui studio de înregistrări. Această serie este o drama despre tinerii oameni care-și depășesc propriile limite pentru a găsi prietenie, iubire și muzică!
Vizionare placuta!
Animalul meu preferat este cainele, deoarece este dupa cum se spune "cel mai bun prieten al omului' desi multi nu isi dau seama de asta prieteni ca ei nu mai gasesti pe lumea asta. Eu am doi caini si nu imi imaginez o viata fara macar un caine alaturi de mine. Pur si simplu imi fac viata mai frumoasa si sunt singurele fiinte care pot sa ma faca sa zambesc atunci cand sunt trista.
Cel mai banal exemplu!
Câinele - este de ajutor de omului. De inncredere. După cum cred că ai vazut tot felul de animale care nu işi lasă stăpâni. Sunt adorabili, jucăuşi. Ajută pe om in gospodărie. etc.
Dacă vrei ceva mai complex.
Papagalul- este un animal. Este vioi colorat, printre primele animale care au un IQ destul de mare.
Hamsterul-soricel deosebit de adorabil ce stă toată ziua roade rumeguş şi se invârte pe+o roată.
Iepurasul
Pisică-Mai ales puiul de pisică este adorbabil, foarte adorabil; o3
Flocoşenie
Dar cel mai bun exemplu după părerea mea este cainele. El ajuta pe om si cu politia de ex. este loial. Aia micuti si pufosi sunt maxim de adorabili!
Fundăă _?
Cred ca se refera la anime(desene) nu la animale=)
Sincer! Am gândit prima oara, că o fi scris gresit!
Am citit la repezeală!
Nu-i nimic
Ornato întreabă:
ImiDaiFunditza întreabă: