Pai ceea ce arata la sfarsit sunt doar cateva secvente, o va insela pe Anca dar cred ca nu este constient de ceea ce face.
Cat despre Andrei nu o sa omoare pe cineva, poate sa il pacaleasca pe Jonny.
Cred ca Vlad e drogat! Ai vazut ca anca l-a intrebat pe Razvan unde e Vlad?! Si Razvan era si el drogat!
Am citit la alta intrebare un raspuns dat de:Mihaela2015 si"Eu stiu raspunsul 100% ..bogdan ca sa se razbune pe anca il drogeaza pe Vlad. Vlad se duce in camera sa se odihneasca si adoarme, atunci vine doris si se pune pe el, dar el nu simte. dar bogdan nu da voie la nimeni sa intre in camera unde era doris decit anca si cind a intrat anca Vlad s-a trezit si s-a primit ca s-a culcat cu doris."
Multumesc! Raspunsul tau pare cel mai aproape de realitate!
Bai nu cred ca dormea asa ca prostu voi v-ati uitat la mainile lu Vlad cand intra anca in camera le avea pe fata aia doris si apoi si el o sarutaa deci nu e chiar asa de nevinovat ppoate era beat sau ceva de la bogdan!
Da, m-am uitat si eu, nu stiu ce sa zic. Sper sa se impace cu Anca.
Dar... o sa se impace greu daca anca nu a vorbit cu Vlad o saptama si 5 orepentru ca nu i-a zis de boala lu masa apoi acum... Vlad a dat-o in bara cam rau de data asta!
CinevaNecunoscut13 întreabă: