Tatale unui coleg de-al copiilor ce fac parte din LaLa Band (un nebun) nervos pe profa lor de muzica ca l-a acuzat ca isi creste brutal copilul a mers in scoala innarmat si a tras in profa lor de muzica si intr-un elev
Pentru ca tatal baiatului cel betiv din clasa (am uitat cum il cheama) l-a impuscat pe Vlad, iubitul Ancai.
Pai un nebun l-a impuscat pe Vlad, iar in timp ce aproape murea, anca plangea cu el in brate, apoi i-a dat voie sa il duca afara, dupa mult timp. si cat era ea de mica, se chinuia sa il tarasca, si plangea, iar in urma lui ramanea o dara de sange. emotionant...
Pentru ca un tata al unui baiat betiv intr-un fel numit razvan l-a impuscat pe Vlad, un elev de clasa a 12-a si mai avea putin si murea si avea de gand sa mai impuste si alte persoane din acea clasa, iar Vlad a avut o iubita din clasa a 9-a care il iubeste foarte mult numita anca si se potriveau foarte mult.si eu am plans, imi dai te rog funda?
Un om l-a impuscat pe un baiat Vlad si s-a dat si o melodie foarte trista http://www.youtube.com/watch?v=OXUFrUNhHsI
anonim_4396 întreabă:
FloreaCosmina întreabă:
aNiNuSic întreabă:
PopStefania întreabă: