| SoreMihalacheSorina a întrebat:

Care este cuplul vostru preferat al vostru de la "Mireasa pentru fiul meu"? Si dintre persoanele singure?

5 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Stiu ca multi vor zice ca e o emisiune care nu merita, insa eu ma uit din cand in candhappy Asa ca nu ma judecati.
voi raspunde acum intrebarii tale.
Alin si Andreea imi plac mult, sunt un cuplu linistit, frumos, dragut. Mama lui Alin le este alaturi si se inteleg minunat.
Coco si Dragos sunt draguti, de asemenea. Ma bucur ca s-au impacat, le sta bine impreuna.
Celalalt cuplu, Cristina si Cosmin... mai bine nu comentez. Poate ei se inteleg, insa eu vad altfel lucrurile intre ei.
Dintre cei singuri, imi place Lorena si Flori. De asemenea, una din noile concurente (cea care a intrat pentru Razvan, imi scapa numele ei.)
Trebuie sa mentionez ca-mi place si de mama lui Razvan, e foarte simpatica.

| FastAndFurious a răspuns (pentru LolaLollita):

Dar despre Razvan ce parere ai?big grin

| SoreMihalacheSorina explică (pentru LolaLollita):

Mie imi place de Cristina si Cosmin si din fetele singure : Lorena si cele noi Vanessa, iar din baieti noi : Georgee happy

| LolaLollita a răspuns (pentru FastAndFurious):

laughing Daca nu e pusa la misto intrebarea, e ok Razvan, insa nu e genul meuhappy

| LolaLollita a răspuns (pentru FastAndFurious):

Siiiiiii... ca sa lamurim de tot: ma refeream la Razvan, concurentul emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", nu la tine. Tu nu semeni cu el, nici fizic, nici la caracter.
:*