| Adda_5046 a întrebat:

Buna TPU :*! Care sunt serialele voastre preferate? Mie imi plac la nebunie Supernatural si The Vampire Diaries love struck... Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Visatoarea a răspuns:

Am vizionat doar cateva episoade din Supernatural.Foarte tare serialul.Intentionez sa vad si The vampire diaries...
De asemenea am vazut Los hombres de Paco, Veronica Mars, One tree hill

12 răspunsuri:
| justagirl2 a răspuns:

La fel si miebig grin. La supernatural am inceput sa ma uit datorita unui coleg iar la vampire diaries m am uitat din proprie initiativabig grin

| dedede003 a răspuns:

Si eu le ador.mai imi plac enorm Merlin, One Tree Hill, Grey's Anatomy si Gossip Girl.Mi-a mai placut si Smallville foarte mult

| NamelessGirl a răspuns (pentru dedede003):

Si Eu Ador Grey's Anatomy

| Alexsb2006 a răspuns:

House, leverage, how i met your mother, two and half men, californication, fringe, nip/tuck,

| Geanynna a răspuns:

Pretty little liars e cel mai taree:-x dar si the vampire diaries :-x

| NamelessGirl a răspuns:

Vampire Diaries Is The Best! happy love struck :*

| DenisaIna a răspuns (pentru NamelessGirl):

Cel mai suuper vreodata The vampire Diaries!:Xlove struck

| Shagrat a răspuns:

Iubiri Secrete, Pariu cu viata... laughing

| Adda_5046 explică:

La House m-am mai uitat si eu, de celelalte doar am auzit happy

| Adda_5046 explică:

Foarte tare Supernatural... M-am indragostit de filmul asta de la primul episodhee hee

| Adda_5046 explică:

M-am uitat si eu la cateva episoade din serialul asta dar nu prea am inteles nimic big grin... Ian Harding ( Mr. Fitz) e foarte dragut love struck

| Adda_5046 explică:

Mie imi tot zicea nasul meu ca super misto filmul asta [ma refer la supernatural] si-am zis ia sa vad eu ce e asa misto... si mi-a placut de la primul episod. iar la vampire diaries... am dat de el pe un site si mi-a placut poza big grinhappy:X