Se pare ca trebuia sa apara in august 2012, dar s-a amanat din motive necunoscte. Noua data nu s-a anuntat inca.
P.S. Trailerele intotdeauna apar inaintea unui film tocmai ca oamenii sa fie atrasi sa vada filmul, care mai intai apare in cinema si pe dvd (ca sa faca bani ca asta e totusi o industrie din care se fac bani) si abia dupa aia apare pe internet (si dureaza si pana apare cu calitate buna), asa ca oricum mai e destul de asteptat, chiar si dupa ce apare.
Se pare ca trebuia sa apara in august 2012, dar s-a amanat din motive necunoscte. Noua data nu s-a anuntat inca.
P.S. Trailerele intotdeauna apar inaintea unui film tocmai ca oamenii sa fie atrasi sa vada filmul, care mai intai apare in cinema si pe dvd (ca sa faca bani ca asta e totusi o industrie din care se fac bani) si abia dupa aia apare pe internet (si dureaza si pana apare cu calitate buna), asa ca oricum mai e destul de asteptat, chiar si dupa ce apare.
De pe ce site?
Mi s-a luat da nu e acel film e altceva si am gasit pe net ca apare in 2013 si nu cred ca a aparut inca data nu scrie.pe imdb am cautat.
Doamne nu se poate asa ceva cu filmul acesta deci il caut de mai de 2 ani si nu dau de el devine deja stresant de iritabil numai suport nici nu anunta cand apare nici nu nimic ce naibi e asta CU TOTI VREM SA VDM FILMUl FRATIILOR BAGATI FILMUL VA RUGAM ODATA... AL NAIBIIII FILM NICI pentru GODfather nu a fost asa valva incredibil... ((((((((((
PopStefania întreabă: