| sieupeaici1976 a întrebat:

Bună TPU!

Ce ați alege între Netflix și HBO GO? Care este mai bun?

Răspuns Câştigător
| mateisitudor a răspuns:

Ambele au seriale si filme super misto. Dar, Netflix are o interfata mai interesanta, mai misto, are filme/ seriale mult mai cunoscute decat cele de pe HBO go. Cu toate astea, interfata de la HBO GO este foarte simpla, nu cam ai multe optiune, cel putin pe telefon. Si pe HBO sunt cateva seriale si filme super cunoscute. In concluzie, eu as alege Netflix

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

HBO GO =imi plac mai mult filmele

| Wr3nch a răspuns:

Netflix. E mai scump, dar ai mai mult continut, aplicatia de telefon e mai stabila, si daca ai inca 3 prieteni ei versiunea ultra hd si fiecare are profilul lui si primeste recomandari personalizate.

| Apokales a răspuns:

Pirateria?!

| Reghqen a răspuns:

Netflix este mai bun și mai performant! happy

| EntertainYou a răspuns:

Ambele. Pe HBO m-am mai uitat pentru unele seriale/filme care nu sunt pe Netflix.
Sunt utile ambele in felul lor.
Uite, chiar le compara nenea de la Zona IT de curand.
https://www.youtube.com/watch?v=LvTxaixSY74

Da, din pacate este greu sa renunti complet la torenti.
Pentru jocuri si muzica am reusit sa renunt. Ocazional mai cumpar unele melodii sau albume, iar alteori folosesc direct streaming pe Spotify si YouTube (ambele Premium).
Dar la filme inca n-am incotro de multe ori. Chiar nu gasesti tot continutul la cinema sau pe platforme de streaming.

Hbo Go merge foarte prost pe multe modele de televizoare (aplicatia).
Am un televizor Philips cu Android si nu pot folosi tastatura de pe telecomanda, dar nici tastatura mare wireless.
Asa din browser pe PC nu-i rau. Sau pe telefon ocazional (desi nu prea obisnuiesc).

| frunzarescu a răspuns:

Depinde de gusturile fiecaruia. Sunt filme/seriale diferite ca si continut. Avantajul la HBO este pretul, poti viziona simultan pe doua dispozitive sau prieteni. Avantajul la Netflix este interfata TV, parca continutul este mai bun decat HBO, faptul ca poti viziona simultan pe patru dispozitive sau prieteni.
Pentru mine amandoua sunt neinteresante, folosesc site-uri gen filme online, avantaj ca poti viziona orice film gratuit, dezavantaj rezolutia de vizionare.

| ACTH a răspuns:

Netflix.

| øχιĠεйαtαOW a răspuns:

HBO, am avut ambele platforme in paralel si pot spune ca pe Netflix nu gasesti multe filme de calitate de pe HBO.