| mihaelapisica a întrebat:

Buna TPU
Ce credeti desore NEXT TOP MODEL BY BC? Ce parere aveti despre Catalin pentru ca mie u imi prea place de el deoarece isi face autopublicitate si pune fetele sa faca reclame!(Rexona Ochelari Crist).
Dar ce spuneti despre ema? Are sanse?
Iar despre celelatte?
Cea mai sincera parere va fi premiata (fundita + vot)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea ( sincera big grin )
Mie mi se pare foarte firesc sa faca reclame la diverse produse. Ei incearca sa promoveze anumite produse care sunt folositoare si care au o calitate mai buna decat altele. Publicitate e tot show-ul, pentru ca sunt vizitate diferite obiective turistice, fetele sunt imbracate cu accesorii si piese vestimentare din cele mai celebre colectii. si asa mai departe. Acum, despre concurente :
EMMA : Eu cred ca va fi eliminata cat de curand. Este cea mai mica dintre ele, nu prea are experienta si desi face poze bune, nu este cea mai priceputa dintre concurente.
Dupa parerea mea castiga ori Alexandra ori Madalina. Despre Alexandra pot spune ca se pricepe, are experienta, corp, este frumoasa si are poze extraordinare ( desi pozeaza mai bine in studio, sigur se va descurca si pe terenwinking ). Madalina are acea figura faciala specifica unui manechin, e amuzanta, are corp frumos si un accent super-dragut. pana acum am observat ca ea a facut cele mai grele poze, deci are foarte mari sanse deoarece face fotografii exceptionale. Dupa parerea mea, competitia finala se va desfasura intre Madalina si Alexandra. Si Roxana are sanse, dar e maritata si job-ul de model necesita drumuri, calatorii ...deci nu cred ca i-ar fi de folos casniciei. Laura mi se pare ca este mai putin frumoasa decat celalalte si putin fitoasa. Poezele...hmm, nu stiu ce sa zic nu mi se pare reusite.

5 răspunsuri:
| Cezaraa a răspuns:

laughing Stiu mai ales ca in primul rand nici nu ies misto reclamele. Mie imi place muult de Emma ele au aflat de mult cine a fost castigatoarea doar ca abia acum difuzeaza si la TV. EU sper ca Emma a castigat imi place extrem de ea si de celelalte imi plac dar nu foarte mult. M-a enervat Catalin ca nu a eliminat-o pe Alexandra sau Laura nu-mi place de nici una vreau de cand sa plece. Laura este prea slaba de Alexandra nu-mi place cum arata... Roxana este dragutica. Si Madalina este draguta dar nu-mi place comportamentul. Cam atat. eu imi doresc ca castigatoarea este Emma

| rebela2011 a răspuns:

Eu cred despre catalin ca este putin cam nesimtit ca-si face reclama si ca tine cu unele fete, dar totusi imi place de el...eu cred ca emma are sanse mari, si Alexandra la fel...sanse are si madalina, iar laura nu prea cred, iar fata ramasa mi se pare ca are si ea mizi sanse

| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Pe bc nul suport...mi se pare plin de fite si cocalr ca sa zic asa si da si eu cred la fel ca isi foloseste emisiunea pentru asi fc publicitate cat despre ema mi se pare o copila care n-ar merita sa castige plus ca este f nesimtita si prefacuta...un copil

| Goangă a răspuns:

Cezara Tin sa te contrazic... ele ink nu stiu cine a castigat finala nu a fost ink...Va fi pe 16-17 aprilie in Promenada SIbiu

| zzi988 a răspuns:

Buna sa stii ca mie mi se pare ca, Catalin nu e cinstit lui iii plac alea mai sa nu zic cum big grin.Mie imi place ccel mai mult Ema.Asta de le inceput si cred ca rea cele mai mari sanse. Celelelte nu mi-a placut nici una chiar si alea care erau de la mine din oras :*