Şi mie îmi place foarte mult ^-^ Nu e idolul meu, dar e unul dintre actorii mei preferaţi. Trist e că atunci când a murit eram destul de mică şi a durat ceva până am aflat de el.
Povestea vietii mele! Cand a murit nu bagam in seama, dar pe masura ce cresteam mi-am dat seama de valoarea sa... Trist, cei mai multi sunt apreciati dupa moartea lor, daca stii a primit un premiu post mortem dupa ce a murit pentru interpretarea rolului din Dr. Parnassus care va fi in curand pe Pro Tv. Abia astept ! Avem preferinte comune :*
Oh well. Eu am aflat că a murit acum vreun an, maxim 2. Mi-a plăcut mai întâi cum joacă, a trecut ceva timp până am căutat şi date biografice >.<
Asa si eu!
E apreciat de toti copii care in afara de Batman nu l-au vazut in alte 3 filme.
A facut omul un Joker bun si filmul a spalat oamenii in capatana, si hop : au sarit toti copii sa-l pupe-n...
E un acotr bun, a facut roluli destul de bune, dar e overrated mult din cauza copiilor ca voi.
Nu a avut timp sa se afirme, a jucat in destul de putine file in rol de protagonist sau antagonist.
Fara suparare : normal ca a jucat in putine filme avand in vedere faptul ca a decedat la nici 28 de ani si totusi filme superbe nu apa de ploaie. Si inca ceva baiete...Majoritatea copiilor erau speriati de Joker !
Baiete? O_o
Antagonisti ca Joker sunt admirati de privitorii filmelor de nisa. Pot chiar spune ca volumul de fani Joker e peste cel al fanilor lui Batman propriu-zis.
Cred ca mai ai tu de crescut, vazut filme si cunoscut lume ca sa mi te adresezi cu baiete... fara suparare.
Fara suparare... nu esti tu in masura sa judeci pe nimeni, asa cum nici eu nu sunt. Citeste printre randuri, nu ti-am cerut sa imi spui parerea despre Joker ci despre cel din spatele lui... Oricum, nu mai e TPU ce a fost odata. Trebuia sa te rasplatesc cu aceeasi moneda, facandu-te baiete din moment ce ne zici copii. Nu esti cu nimic mai superior fata de altii, scuza-ma ca iti spun.
Sunt in masura sa spun ce vreau eu, unde vreau eu, cand vreau eu.
Parintii tai sunt fani ai comunismului, nu?
Cred ca am onoarea sa discut cu insusi Basescu. Sunt onorata. Sa iti spun ceva. Nu am zis nimic de parintii tai, ok? Ma urasti cu pasiune? Perfect, sentimentul e reciproc desi nu te cunosc si nici nu as vrea !
Nu te urasc cu pasiune
Te compatimesc ca esti mai saraca cu duhul si ca ai mentalitate comunista de tipul " daca tu nu poti mai bine atunci taci".
Libertatea de exprimare mi-e data de constitutie, deci nu poti tu copilu` sa-mi spui mie sa tac.
Deci deja m-am plictisit de discutia asta! Hai fie pace!
In sfarsit un punct comun.
Doamne-ajuta!
Bewaree întreabă: