Imi vine in minte acum de o comedie superba "Trei fugari". Ti-o recomand intr-o seara de vineri... e superba, razi cu lacrimi. Horror - "Tarata in iad". Este vorba despre o tipa care incearca sa insele o batrana, dar ea suporta consecintele. Un film bun ( care are ci carte) este "Fratia pantalonilor calatori ". Vizionare placuta, o seara minunata!
Pentru filme horror cias recomanda saw sau final destination sau resident evil sau sillent hill
pentru comedie tias recomanda singur acasa
Pentru comedie iti recomand filmul Dance Flick http://www.youtube.com/watch?v=taXjwvL52v4
iar pentru horor iti recomand Insidious
http://www.youtube.com/watch?v=E1YbOMDI59k
vizionare placuta
De fapt erau 2 frati.stefan si damon.si da...stiu serialul este serialul meu preferat
COMEDIE:
-happy gilmore ( super tare filmu)
-hangover
-hangover 2
-Click (2006)
-Just Go with It
-Grown Ups
-Anger Management
-College Road Trip
HORROR:
-Drag me to hell ( mie mi se pare chiar super tare filmul)
-The Rite( foarte frumos)
-Paranormal activity 1, 2, 3(chiar daca ti se pare ca e flimat ciudat doar cu o camera, sa stii ca filmul este chiar foarte bun, adica te tine in suspans)
DRAMA:
-Intouchables
-War Horse
-Hachiko: A Dog's Story (e foarte frumos)
DRAGOSTE:
-Crazy, Stupid, Love. ( tenta comedica)
-The Curious Case of Benjamin Button
-Pride & Prejudice
Comedie : Sex Drive, American Pie
Acentura, Actiune Domedie : 21 Jump Steet
Horror : Tarata in iad, Saw.
Recomand "The others" un film foarte interesant cu un final neasteptat. Contine horror, drama, dragoste. Cat despre o comedie, The change up, o comedie simpatica, dar cu mult substrat. Vizionare placuta
HORROR-the ring,hostel,masacrul din texas, sorority row si prom night
COMEDIE-american pie, fab five the texas cheerleader scandal, mean girls
DRAGOSTE-friends with benefits, crazy stupid love
DRAMA-transfer de identitate si intouchables
si mai sunt doua seriale pe care le adorrr care au toate genurile in ele:pretty little liars si the vampire diarias
Men girl e cel mai tare film de comedie am ras cu lacrimi...merita vazut... apropo de aici am luat si eu filmul multumesc pentru cei care l-au postat :*
Dildau întreabă:
Noname_4934 întreabă:
anonim_4396 întreabă: