"Fluke o minune de catel" este asemanator fiind vorba tot de un caine si eu chiar am plans la el.
Superb filmul`!
L-ai vazut?
Da`! Chiar aseara cand mi-ai zis de el:X
Si mie mi-a placut foarte mult cand l-am vazut mai ales fiindca iubest animalele in special caine. Daca mai sti filme cu animalute sa-mi zici si mie :*. Apropo filmul Hachiko l-ai vazut online? fiindca eu l-am cautat si nu l-am gasit cu subtitrare. Daca l-ai vazut pe net zi-mi si mie te rog site-ul!
Da l-am vazut online...dar acum mult timp deci desi am cautat site-ul... a fost in zadar. Deoarece si eu am accesat mai multe site-uri pana sa il gasesc
Dar daca reusesti sa il gasesti...o sa plangi...crede-ma :*
Cineva mi-a spus ca 5 centimeters per second este destul de lacrimogen; eu nu l-am vazut, deci nu pot sa imi dau cu parerea, tot ce stiu este ca e o animatie a lui Miyazaki.
A tale of mari and three puppies ..este un film chinezesc, cu o catea akita inu(Mari) care trece prin multe incercari alaturi de puii ei pentru a supravietui..Eu am plans la unele momente. Vizionare placuta.
p.s.: cred ca o sa gasesti filmul doar pe youtube (deci subtitrat in engleza si audio in chineza-sau invers)
Am auzit de un film... dar niciodata nu am fost acasa cand l`au dat la TV. Nu mai stiu exact cum se numea...era o poveste de dragoste si spre final fata afla ca are leucemie, ma ajuta cineva`?:*
Dupa cum am scris eu mai sus... A walk to rememberAcesta este filmul.
A walk to remeber este filmul miiruna
A walk to remember :*