Ideea este buna dar prezentata prost.Eu l-as clasifica ca un film mediocru.Eu il notez ca fiind un film de 5.5/10.
Salutare!
Am vizionat acest film acum câteva luni şi pot spune că mi-a plăcut foarte, foarte mult.
Este unul dintre cele mai bune filme horro pe care le-am văzut până în prezent.
Acesta e cu adevărat un film reuşit care merită să îl vezi. Îl recomand tuturor.
Pa-pa.
Am avut de ales intre el si Sinister. L-am ales pe cel de-al 2lea. La insidious inca nu am apucat sa ma uit, dar e urmatorul pe lista mea
Buna! Mi-a placut foarte mult ideea filmului. Este unul dintre cele mai bune filme horror in care nu au loc numai varsari de sange, imi aduce aminte de filmul Poltergeist.
Nu mai pune intrebari de genu' pentru ca se gaseste vreun cap-sec sa ti-l povesteasca pe tot si isi pierde farmecu.
Legat de film, este destul de reusit.Nu inteleg cum zic unii ca este printre cele mai bune horror-uri Copii.
Uite-te daca n-ai ce face.
Eu unul i-as da nota 6/10.Bafta!
Mi'a placut foarte mult ideea filmului, aduce putin a Poltergeist. Si sound'ul iarasi mi-a placut, poate daca nu era atat de melodramatic in unele situatii, plus acompaniat de niste efecte vizuale mai spectaculoase si actori mai convingatori, poate chiar reusea si acest film sa se situeze in aura celor de referinta pe acest gen, precum Poltergeist. Si nu mi se pare ca exagerez cand spun asta, cred ca de'l vedeam pe la vreo 10 ani, ramaneam marcat pe viata acum, n-a izbutit sa'mi dea decat cativa fiori. E un film numai bun de vazut, daca ai chef de un horror, cu mentiunea ca acest gen se claseaza totusi in categoria operelor de fictiune, iar daca nu esti capabil sa intelegi lucrul acesta, intreg filmul ti se poate parea o mare porcarie. Apropo, aveam undeva la 10 ani cand am vazut prima data Poltergeist.
Buna! filmul e foarte bun, l-am vizionat si eu acum un an la o petrecere si toti au fost multumiti de el.te rog eu sa te uiti la el!