Gossip Girl e cea mai gretoasa si oribila chestie pe care am vazut-o vreodata. E un căcat de serial, nu are o actiune placuta, personajele sunt niste curvistine bogate si niste pseudo-playboy, e un zero barat.Nici Supernatural nu sunt asa straluciti, da' mai bine ma uit la fratii Winchester cum macelaresc orice le sta in cale, decat la Blair Waldorf si mecla ei de cal aristocrat.
Gossip Girls, eu il adorrrrrrr! Crede-ma ca nu o sa regreti daca te uiti! funda/
Eu una nu le-am urmarit pe nici unul si presupun k le voi urmari, dar daca vrei sa vezi un serial foarte frumos plin de aventrura, romantism, suspan, drama si altele poti urmari The Vampire Diaries. Desi are 3 sezoane a cate 22 de episoade fiecare si dureaza 40 minute 1 episod este foarte frumos. Oricum deocamdata sezonul 3 are doar 18 episoade si o sa apara si sezonul 4. Si daca te hotarasti sa il urmaresti cel mai bine il vei putea vedea subtitrat pe Vplay.
TVD l-am văzut deja dar merci pentru răspuns >; D
Npc, oricum imi spuneti si mie despre ce supernatural k poate il urmaresc si eu, acum urmaresc Pretty Little Liars
LisaJulie întreabă: